• 9.371.621 stemmen

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: Joseph Merhi

Met onder meer: C. Thomas Howell, Jeff Fahey en Ed Lauter

Plot The Sweeper

"Either you in or in their way."

Mark Goddard is een L.A. politieman met een groot geheim: als kind zag hij hoe zijn hele familie werd afgeslacht. Wanneer Mark opgenomen wordt door de geheime organisatie, "Justice Incorporated", wiens agenten, op eigen houtje recht plegen, staat het geluk aan z'n zijde. Dit broederschap van politiemannen betekent immers de sleutel tot zijn verleden!

avatar van djelle

djelle

Teleurstelling. Beetje langdradig soms, een reeks nutteloze en saaie tussenstukken en een pak minder (geslaagde) actiescenes dat we van deze regisseur gewend zijn. Je gaat zodoende automatisch wat meer op het verhaal letten, en dit stelt natuurlijk niet veel voor. Het kwam tevens een beetje knullig over ook met momenten.

Jammer... 1,5*

avatar van Schiedammer

Schiedammer

IK vond het een matige film met een ongeloofwaardig verhaal. Er zat veel actie in maar allemaal heel overdreven. Ik geloof dat de hoofdpersoon wel honderd mensen heeft vermoord en allemaal door 1 keer raak te schieten en zelf je raad het al wordt nooit geraakt plus elke auto die je tegen komt ontploft. Ik vind de film niet meer waard dan 2* en dat is nog ruim maar ik denk dat de mensen die wel van deze genre houden misschien de film hoger waarderen.

avatar van Movie Kris

Movie Kris

The Sweeper gaf net datgene wat je ervan kon verwachten. Actiefilm uit de jaren '90.

avatar van Rubberducky

Rubberducky

Ik geef 5 sterren omdat dit de Hardste echt vies harde actiefilm is die ik ooit heb gezien.

De eerste keer dat ik hem zag lang geleden , 3 keer achter elkaar gekeken met familie.

5 keer gehuurd bij de videotheek in totaal.