Genre: Horror / Fantasy
Geregisseerd door: Mary Lambert en Bryan Spicer
Met onder meer: Judd Nelson, Eric Roberts en John Taylor
6,0 (661)
Plot Strange Frequency
"Rock and roll will never die... we're not sure about everyone else."
Vier verhalen met muziek als thema. 'Disco Inferno': Heavy Metal liefhebbers Buck en Randy knallen al headbangend met hun auto tegen een boom na een heftige party. De enige hulp die zich aandient is een spookachtige nachtclub die voor hun een 'helse disco' zal worden. 'My Generation': Eric Roberts maakt er een gewoonte van om als "hippie op leeftijd" alle rockfestivals af te gaan op zoek naar nietsvermoedende liftende festivalgangers. Als Eric een betweterige lifter meeneemt leert hij ongevraagd een les waardoor er een vervelende confrontatie volgt. 'Room Service': Duran Duran legende John Taylor speelt rocker Jimmy Blitz, die nog steeds tv's molesteert en hotelkamers vervuilt met zijn wervelwindachtige levenswijze. Zijn schoonmaakster maakt er een hobby van om zijn kamer in spik en span achter te laten, zozeer zelfs dat het zijn reputatie als bad-boy op het spel zet. 'More Than a Feeling': Een beroemde promotor (Judd Nelson) heeft een instinctief inzicht voor talenten. Een vaardigheid waar zijn rivalen een moord voor zouden willen plegen, maar ook een vaardigheid die juist zijn talenten de dood indrijft.
MaTtIeBoY
Echt in geen enkele videotheek bij mij in de buurt is deze film te vinden! Jammer
bisse
De eerste twee filmpjes zijn door een andere regisseur gemaakt dan de laatste twee en dat is duidelijk te merken.De eerste twee filmpjes zijn echt harstikke leuk en de laatste twee zijn volstrekt waardeloos...jammer
haha geen wonder,zie net dat de regisseur van de laatste twee ook powerrangers de movie heeft gemaakt.
winkelblah
Inderdaad, de eerste twee filmpjes waren geweldig, vooral "my generation" was heel leuk. De daarop volgende filmpjes waren jammer genoeg zeer matig.
Fangs (crew films)
Het tweede verhaal, My Generation, is heel origineel en verrassend met twist na twist en is het beste deel van deze voor de rest aardige videocompilatie. Disco Inferno en Room Service waren wel geinig en More Than A Feeling vond ik vreemd en niet geslaagd. > 2.5*
Er is ook nog een tweede deel (staat (nog) niet op MovieMeter, maar daar gaat verandering in komen...) en volgens mij komt die aanstaande zaterdag op tv (ook op Veronica). Misschien is die beter dan deze... maar aan My Generation valt bijna niet te tippen.
Leuke film die opgebouwd is uit 4 losse filmpjes. Vooral de eerste 3 filmpjes vond ik leuk en met name die met Eric Roberts (het 2e filmpje) en met de bassist van Duran Duran (het 3e filmpje).
De filmpjes zijn heel origineel en ook nog eens grappig (vooral het 2e filmpje).
DeCol
Ik wist in eerste instantie niet dat het om korte filmpjes ging, vond het zo vreemd. Nu ik het wel weet vond ik het maar matig. My generation had een verrassend einde maar de rest was maar slap. Bij Room service kon ik nog wel even lachen.
Fangs (crew films)
Stem iets aangepast. Vooral het derde filmpje ("Room Service") kon ik deze keer meer waarderen. > 3*
Corcicus
Weet er iemand waar ik deze kan vinden? Ben er al jaren naar op zoek
konijnenkop
Ja vond hem ook geniaal die my generation ik wil deze film kopen maar kan hem nergens vinden
konijnenkop
Geniale film ik wil hem kopen maar kan hem nergens vinden "iemand suggesties"??
konijnenkop
Ja ik heb het zelfde probleem !!

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song