• 9.371.774 stemmen

Genre: Mystery / Thriller

Geregisseerd door: Gavin Wilding

Met onder meer: Brooke Langton, Sarah Buxton en Andy Romano

Plot Listen

"What you hear...can kill you"

Sarah Ross en Krista Barron hebben zes jaar een relatie als Sarah het uitmaakt. Krista is er kapot van en besluit een tijdje weg te gaan. Wanneer ze weer terug komt heeft Sarah een relatie met Jake Taft. Krista ontdekt dat Jake flink in de problemen zit en dat hij Sarah bedriegt met prostituees. Zij probeert dit Sarah te vertellen, maar die wil niet luisteren. Dan bedenkt Krista een plan om Sarah weer voor zich te winnen, waarbij ze gebruikt maakt van de aanwezigheid van een seriemoordenaar.

Krista Barron

Det. Sam Steinmann

Randy Wilkes

Farley's Sister

Det. Louis Penny

Erwin Farley

avatar van xenne

xenne

moet zeggen, beter dan verwacht ... in't boekje stond er 'erotische thriller' bij deze film, dan verwacht je een film met om de 15minuten wat bloot en een verhaal dat totaal bijkomstig is. is hier niet het geval, uitgangspunt is toch wel een behoorlijk script, de film slaagt er in redelijk spannend & mysterieus te blijven tot op het eind, de regisseur zet ons meerdere keren op het verkeerde been. er is af & toe wat bloot te zien, maar zeker niet overdreven, hoort gewoon bij het verhaal dat beetje seksueel getind is - eigenlijk best jammer dat de hoofdpersonages niet meer uit de kleren gingen, want Brooke Langton & Sarah Buxton zijn 2 bloedmooie dames. minpuntje aan de film is wel de nogal stuntelige montage, maar al bij al zeker het bekijken waard ... 2½

avatar van pardalis

pardalis

Tja als je de korte inhoud leest hier op moviemeter, dan moet je de film niet meer bekijken, je weet dan direct hoe de vork in de steel zit.

Gelukkig heb ik dit niet gelezen en daardoor leuk verrast door deze film. Ik had aanvankelijk iemand anders op het oog. Hier en daar een korte noot die diepgaand gaat, voor de rest een zeer aangename film.

Leuke actie af en toe, heerlijke romantiek en de muziek was ook aangenaam !

Blij verrast, een verdiende 4