• 9.488.047 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Christopher Smith

Met onder meer: Rose Williams, Tim McInnerny en Avani

Plot Spider Island

Op een afgelegen privé-eiland nodigt "The Oceania Pearl Hotel" een groep beroemde influencers uit om te helpen de positie van het hotel als 's werelds meest luxueuze nieuwe hotel te verbeteren. Maar achter de glanzende buitenkant verbergt het hotel een nachtmerrieachtig geheim: de ondergrondse grotten zijn tijdens de bouw verstoord en hebben een horde dodelijke spinnen gewekt, die klaar zijn om het eiland terug te veroveren.

avatar van schumacher

schumacher

Helaas, te zwak.

Beste spinnenfilm is volgens mij Eight Legged Freaks, die vond ik nog goed.

avatar van Sepiroth

Sepiroth

Deze regisseur heeft in het verleden toch een paar leuke horror films op zijn naam staan zoals Triangle en Severance. Daarom keek ik hier wel naar uit. Ja, wie wil dat niet...wat leuke dames op een eiland met spinnen. Ik zou ook wel zo een tripje boeken op deze eiland ondanks het risico met de vrouwen.

Alle gekheid op een stokje. Er is geen creativiteit in de kills. Het wordt ook niet echt spannend. Nee, dit was een teleurstelling.

avatar van filmkul

filmkul

Zwakke horrorfilm. Het verhaal is niet heel origineel en kent verder ook geen verrassingen. De uitwerking is erg vlak en kent weinig diepgang. Nu is dat niet het voornaamste van een horrorfilm, maar een beetje niveau had de film wel mogen hebben. Daarnaast ontbreekt het aan de echte horror ingrediënten, dus weinig spanning en vrijwel geen gorigheid en bloed. Het enige dat eng zou moeten zijn, zijn de rennende spinnen, maar ook daar doet men weinig mee. Het acteerwerk is van bedenkelijk niveau. Visueel verder wel in orde. 2.0