• 9.421.134 stemmen

Geregisseerd door: Tom Gormican

Met onder meer: Paul Rudd, Jack Black en Steve Zahn

Releasedatum: 25 december 2025

Plot Anaconda

"A comedy so big it'll leave you breathless."

Een stel vrienden maakt een midlifecrisis door. Ze besluiten een remake te maken van een favoriete film uit hun jeugd, waarvoor ze naar de Amazone vertrekken. De situatie wordt grimmig wanneer er een enorme anaconda verschijnt, waardoor hun komische, chaotische filmset in een dodelijke situatie verandert.

Ronald Griffen 'Griff' Jr.

Doug McCallister

Brant Markham - TV MD

Ice Cube

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Comedy/avonturenfilm met een paar schrikeffecten. Erg vermakelijk. Niet heel bijzonder.

avatar van Luudje10

Luudje10

Een aardige remake maar niet meer dan dat. Mijn vrouw lag in een deuk en ik had een glimlach. Wel met een geweldige Jack Black. De verrassing die je mijlenver zag aankomen op het einde was ook leuk.

avatar van Rodger

Rodger

Wel aardig, maar je weet dat je van dit soort films niet veel hoeft te verwachten..

voor de liefhebbers een ok..

2.0 **

Rodger schreef:

voor de liefhebbers een ok..

2.0 **

Nou de eerste twee waren gewoon heel leuke films.leuk is het woord niet,gewoon zeer goede pulp.

neighbourkiller

stompzinnige film die nergens de kwaliteiten van de eerste twee heeft.meer wil ik er niet over kwijt.

avatar van teigertje

teigertje

• 1950 stemmen

De bekende film Anaconda in een ander jasje.

In een komische persiflage.

Ik had er niet veel verwachtingen van.

En dat is aan het resultaat van deze film te zien.

Gezien deze film al snel uit de bioscoop was, en nu al snel op de streaming.

Het is een redelijke film, met flauwe humor en de Cgi is onder de maat.

De cast speelt redelijk maar nergens geweldig.

Ook is de film niet griezelig en nergens spannend.

Een redelijke film met saaie momenten.

Weing bijzonder helaas.

Krap 2,5*

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

• 2023 stemmen

"This is our completely unauthorized, possibly illegal reboot of the Sony classic film the Anaconda!"

Het probleem met deze film is dat het geen pulp horror is, zoals de eerste film, en voor een komedie ook niet erg grappig. Dat de grote slang brult als een leeuw nemen we maar voor lief. De cast had er duidelijk wel plezier in. Zij konden tenminste een weekend op een woonboot in de Braziliaanse jungle doorbrengen. Dat die rapper die denkt dat hij kan acteren Ice Cube er inzit, was te verwachten. Ik had liever Jon Voight in een cameo gezien. En J-Lo komt op het einde ook eens haar mooie snoet laten zien.

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Oi, dit viel niet mee helaas.. Enkel een glimlach met dat wilde zwijn. Voor de rest was het erg armoedig en totaal niet grappig. Het had denk ik al gescheeld als er wat meer budget was gestoken in die slang.

Joy4ever schreef:

Yep bad to the bone maar de eerste en tweede zijn juist erg goede en leuke pulp.

neighbourkiller

Ik verlaag mijn stem naar 1,dit is nou echt een broodje poep film...het zou verboden moeten worden.

avatar van bjerik76

bjerik76

ik moest meer om de originele versie lachen ( die niet als komedie bedoeld was) dan deze komische versie..

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Flauw.

Zoutloze ode aan de guilty pleasure uit de jaren 90. Deze "reboot" heeft als komedie één serieus manco en dat is dat het totaal niet grappig is. Men kleurt veilig binnen de lijntjes qua humor en een spatje pulp kan er evenmin van af. Dan krijg je een weinig fraai formulewerk met ongeïnspireerde hoofdrolspelers Paul Rudd en Jack Black. Een ode mag meer liefde voor het origineel uitstralen.

Sergio Leone schreef:

Flauw.

Oud nieuws

avatar van Kondoro

Kondoro

"For the record, that's how you headbutt, bitch!"

Ik kon hier opzich wel om lachen. Best raar, want normaal gesproken haat ik dit soort prenten langzamerhand wel een beetje, maar dit is typisch een film die je moet gaan kijken om je tijd op te vullen, en niet zo nodig als een spannend film avondje. En dan kom je er al snel achter dat deze film daar perfect in past. Samen met mijn vriendin deze gekeken gisteren en ik moet stiekem bekennen dat ik ook best wel heb gelachen.

Maar het is ook niet zo'n bijzondere film verder, vooral een totale no-brainer. De film kent verrassend genoeg nog regelmatig wat gore en dat wist toch te verassen en vooral te vermaken, maar daar om heen is het ook niet zo spannend. De film valt op één of andere manier op dat het allemaal soms wat stil valt en er dan moeilijk boven uit weet te komen. Qua verhaal is het allemaal niet zo interessant namelijk, en de film moet het echt hebben van zijn "komische" momenten, al zijn die vaak wel heel makkelijk gegeven.

Uiteindelijk wel gewoon vermaakt, maar is dit een topper: nee.

avatar van james_cameron

Bij vlagen erg grappige meta-komedie, over een groepje vrienden die hun droom willen laten uitkomen door in de Amazone een reboot te maken van Anaconda. De cast heeft er duidelijk zin in en de opzet van de film is onweerstaanbaar. Eenmaal op locatie aangekomen komen plot en personages krakend tot stilstand; dan blijkt het script wel erg karig en moet de film het duidelijk hebben van een handjevol hilarische momenten. Maar, eerlijk is eerlijk; ik heb herhaaldelijk flink gelachen.

avatar van cinematic81

cinematic81

Eerste 20 minuten vonden we niks.

Daarna moest mijn vrouw toch wel erg lachen om Jack Black die

met een varken op zijn rug als aas op de grond zit.

En ik eigenlijk ook wel. Deze campy 'remake' is heel erg meta. De originele Anaconda film is een item dat steeds terugkomt, net als de properties ervan. Ze weten dat het een beroerde horror was.

Ik moet bekennen dat ik nooit wist dat er sequels bestonden. Weliswaar direct to video pulp.

cinematic81 schreef:
Eerste 20 minuten vonden we niks.

Daarna moest mijn vrouw toch wel erg lachen om Jack Black die

met een varken op zijn rug als aas op de grond zit.

Wat zeg jij nou man de eerste 2 anaconda films waren heerlijke pulp van hoog pulp niveau.denk jij niet weten man pulp is.ach sorry hoor maar vrouwen lachen om vrouwen dingen he,dat wil nog niet zeggen dat een man mee moet lachen.en volgens mij heb je de eerste 2 anaconda films nog nooit gezien hoor.

avatar van alacer9

alacer9

Slechte film

alacer9 schreef:

Slechte film

Hehe eindelijk iemand met film kennis