• 9.373.695 stemmen

Astral Plane Drifter (2024)

Komedie / Sciencefiction | 90 minuten

Genre: Komedie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Scott Slone

Met onder meer: Mike Caravella, John J. Jordan en Mike Rad

Plot Astral Plane Drifter

De raadselachtige en buitengewoon relaxte Drifter doorkruist de uitgestrekte woestijn. Hij is een man met een missie. Terwijl hij zich opmaakt voor de eerste van zijn vele bizarre schermutselingen, blijkt dat zijn ex-vriendin is gevangengenomen door vampieren uit de ruimte. Tijdens zijn reis ontdekt hij dat er nog andere krachten aan het werk zijn. De kwaadaardige GalaxiKhan zou niet alleen Drifters belangrijkste vijand te zijn, maar ook de kracht achter de vampieren en de slangenmensen, die meerdere keren opduiken om Drifter te dwarsbomen en gevangen te nemen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van robertinho

robertinho

Astral Plane Drifter had de potentie om een hele leuke en bijzondere film te worden. Tot dat de regisseur besloot om iedere scène uit te smeren tot het oneindige... Tegen het einde - of wat ik dacht dat het einde zou zijn, tot vier keer toe - was ik de minuten aan het aftellen.

De eerste pak 'm beet 20 tot 30 minuten waren echt leuk. Verrassend, eigenaardig, flauw op een leuke manier. Toen kickte m'n edible in en zat ik er nog eventjes heel goed en heel diep in. (Ik twijfelde op voorhand nog even of ik wat zou nemen, maar toen ze bij de introductie zeiden dat dit misschien wel eens een heerlijke stonerfilm zou kunnen zijn, had ik geen excuses meer om het niet te nemen.) Maar daarna bleef de film zich maar herhalen en herhalen en herhalen. En dan is 18 keer hetzelfde flauwe grapje misschien ineens niet zo leuk meer.

Natuurlijk wel weer een klein feestje om het in bijzijn van het andere BUT filmfestival publiek te kijken. Gezamenlijk zweten is toch beter dan in je eentje zweten.