Genre: Misdaad / Drama
Geregisseerd door: Benjamin Caron
Met onder meer: Vanessa Kirby, Jennifer Jason Leigh en Zack Gottsagen
Bekijk via Netflix
Plot Night Always Comes
"$25,000. 1 night. No other options."
Lynette staat elke ochtend voor zonsopgang op om meerdere banen te combineren en tegelijkertijd voor haar moeder Doreen en oudere broer Kenny te zorgen. Er is weinig tot geen geld voor nieuwe kleren of iets lekkers. Lynette heeft het zonder geld moeten stellen om geld te sparen voor de bouwvallige woning die haar familie al tientallen jaren huurt in een buurt waar het woord 'G' – gentrificatie – een bittere nasmaak heeft. Er was een plan om een hypotheek op het pand te nemen, maar wanneer dat mislukt, wordt ze gedwongen een wanhopige odyssee te ondernemen in een stad vol hebzucht.
Lynette
Scott
Tommy
David Claremont
Rebecca
Aardige film over een vrouw die nog maar kort de tijd heeft om de aanbetaling van haar huis te regelen. Een onderhoudende drama/thriller die vrij donker van toon is, en waarin genoeg gebeurd. De film speelt zich af tijdens één nacht waardoor de urgentie verhoogt wordt. Ondanks de prima cast blijven de personages wat oppervlakkig. Net geen 3.5 sterren.
lang pee
Ik ben het gewoon helemaal eens met scorsese, niet slecht maar ook geen hoogvlieger, Kirby vond ik best goed...
UmbraVitae
Zoals hieronder, redelijk drama, maar heel gewoontjes allemaal.
Partyboooi
Ik zag lage quotering bij IMDB, toch gekeken. Film is helemaal niet zo slecht, alleen op eind verdwaalt het een beetje vind ik. Eerste uur is best pakkend door de wanhoop van de hoofdrolspeelster. Aardige wegkijker.
Luudje10
Wederom een matig filmpje van Netflix die bij mij niet realistisch overkomt.
Ff in 1 nacht zoveel geld bij elkaar sprokkelen en daar goed mee wegkomen, zelfs bij drugsbazen.
2,5 ster voor Vanessa Kirby maar daar is alles meegezegd
boemboem27
een moeder die geen moeder is of kan zijn
een broertje met het down syndroom,en zijzelf iemand die de hoer heeft gespeeld ,dingen gedaan die niet door de beugel kunnen etc. en toch probeert de boel draaiende te houden
en in een nacht 25 mille bij elkaar moet zien te krijgen...
ze heeft het daarom ook niet makkelijk.
geen slecht acteerwerk,redelijk verhaaltje maar geen hoogvlieger
Master Blaster
Leuk om een keer gezien te hebben.
Allemaal goed genoeg maar nergens top
Film is gelukkig wel onderhoudend
mrklm
Na een periode als dakloze junkie en straatprostituee woont Lynette [Vanessa Kirby] weer bij moeder Doreen [Jennifer Jason Leigh] en oudere broer Kenny [Zack Gottsagen]. Dakloosheid dreigt opnieuw tenzij Lynette voor 09:00 $ 25.000 bijeen weet te krijgen. Haar zoektocht naar geld brengt Lynette terug in de duistere wereld die ze voorgoed achter had willen laten. Pleidooi voor betere bescherming (in alle opzichten) van mensen in financiële problemen is bepaald niet subtiel en behoorlijk melodramatisch, maar Kirby’s tour-de-force maakt deze rappe emotionele achtbaan het aanzien waard.
teigertje
- 2075 stemmen
Lynette
I fight for my family
Een aangrijpende en mistroostige film.
Met een wederom fantastisch acterende actrice Vanessa Kirby een van de meest veelbelovende actrices van de laatste tijd.
De verdere cast speelt ook goed.
De film is soms iets ongeloofwaardig, ze met veel wegkomt, vanwege de criminaliteit waar zij door haar wanhoops daad in verzijld raakt.
Omdat ze in èèn nacht tijd 25.000 dollar moet zien te verkrijgen om haar familie uit de financiële ellende te halen en alle gevolgen van dien, waar zij mee te maken krijgt.
En ook haar onverwerkte jeugd trauma's aan het licht komen.
Deze film verdient meer credits dan hij krijgt.
Het is een mooie en aangrijpende film.
Over hoe iemand in wanhoop, vecht voor haar dierbaren ook als de omstandigheden zwaar zijn.
Waku
Ben meestal niet van de netflix films maar deze is best goed te doen.
Drama met misdaad ingredienten.
Er wordt behoorlijk geacteerd en de film zet een overtuigende deprimerende sfeer neer.
je ziet de hoofdpersoon met de minuut wanhopiger worden.
Het slot vond ik een beetje merkwaardig.
schumacher
Ja, het is ongeloofwaardig, maar daarom is het ook film.
Het is best vermakelijk, geen seconde verveeld & de hoofdrolspeelster is top , ze draagt echt die film zowat op haar eentje.
Warp
Films als deze, die hectisch en doelgericht zijn (een bepaald bedrag bij elkaar zien te krijgen in de loop van één avond), zijn altijd de moeite waard. Ze brengen een bepaalde hectiek goed over, wat hier redelijk geslaagd is. Het is vermakelijk en niet slecht, totdat er bijna geforceerd traumatische thema’s worden toegevoegd, die helaas oppervlakkig blijven. Jammer, want dat haalt het tempo uit de film. Ik had liever gezien dat de focus op de hectiek was gebleven; dat had meer mijn smaak geweest.
Prima film met een geweldige Vanessa Kirby maat het einde van de film kon me niet bekoren. Nu een dikke vijf en met een ander einde een zeven
kloenie
Drama komt vaak voort uit verkeerde keuzes...Als je moeder 25000$ uitgeeft aan een auto en je de volgende dag dat geld op tafel moet leggen, zou een ieder zeggen ´bekijk het maar, ik ben weg.´ Maar dan duurt de film 10 minuten...
Nee, Lynn probeert in 24 uur dat geld bij elkaar te krijgen....waarom eigenlijk.?..Moe had al besloiten er weg te gaan.
Ondanks het rammelende verhaal toch een aardige film , die door dobbert, geen hoogtepunten kent of verrassende twists.
De film is vooral sterk door de heel goede cast ,vooral Kirby is een ontdekking. Zo naturel, zo overtuigend.
Wel weer typische Amerikaanse flat caracters. Waarom is moe zo afstandelijk? Verbitterd? Waarom doet Lyn zo haar best en riskeert zelfs haar leven,tegen beter weten in....om er toch nog een happy family van te maken?Geen slechte film, de sfeer is ook goed, toch gaat de film mank aan echt pakkend drama en gaat uit als een nachtkaars. Kleine 3...alleen al voor Kirby.
blurp194
Regisseur Caron lijkt af te sturen op een stukje maatschappijkritiek met deze film, maar raakt ergens halverwege het plot danig de draad kwijt en maakt er een soort familiedrama en coming of age dingetje van. Tsja, daar gaat je impact dan, en dan blijft er niks over dan een fraaie trailer trash rol van Vanessa Kirby en haar mother from hell JJL.
Nouja er zijn ergere films, het is best prettig kijkvoer. Maar het knaagt wel een beetje dat er veel meer ingezeten had.