• 9.374.245 stemmen

Met onder meer: Oliver Masucci, Martina Gedeck en Hannah Herzsprung

Gesproken taal: Duits

Releasedatum: 17 oktober 2024

Plot Woodwalkers

Op het eerste gezicht lijkt Carag een normale jongen, maar hij heeft een geheim. Carag kan namelijk van gedaante wisselen. Hij is als poema opgegroeid in de bergen en leven in de mensenwereld vindt hij niet makkelijk. Pas wanneer Carag wordt toegelaten tot Clearwater High, een geheime school voor zogenaamde Woodwalkers zoals hij, voelt hij zich thuis. Op school leert hij Holly - een brutale rode eekhoorn - en Brandon - een verlegen bizon – kennen. De drie transformeerders worden al snel vrienden en vrienden kan Carag goed gebruiken, want een groep wolven-woodwalkers is niet heel blij met een poema op hun school.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 17 oktober 2024 in de bioscoop (Dutch FilmWorks)

avatar van knuppel ihhh

knuppel ihhh

Ja is een kinderfilm van een soort Hary Potter die naar Zweinstein (Blu Hotel Senales Zirm-Cristal) gaat. Ipv toveren kunnen de kinderen in een dier veranderen. Is Duitstalig en in de Alpen opgenomen maar doet z'n best op de Rocky's te lijken. Ipv van animaties zijn vooral echte dieren gebruikt waardoor de interactie tussen de beesten ouderwets houterig verloopt en uit veel korte scenes bestaat. Wanneer de kinderen transformeren naar een dier verliezen ze hun kleding. Wanneer ze terug naar mens veranderen zijn ze dus naakt. Maar kleding lijkt overal te liggen? Verder de strijd tussen goed en slecht en sterke en zwakke dieren. En nog een avontuur waarbij de geldschieter vecht tegen mijnbouw in de buurt hoewel hij zelf in een grote auto rijdt die gemaakt is van grondstoffen uit de mijn? Prima voor de kleinere onder ons. Beetje ouderwetse klunzige kinderfilm.

avatar van Phantasm

Phantasm

Is wel leuk bedacht, kinderen zullen het wel leuker vinden.