• 9.370.323 stemmen

Geregisseerd door: William Eric Anderson en Cindy Estenfanie Kunz-Anderson

Met onder meer: Jarrett Michael Collins, Ali Ashtigo en Shan Moreno

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Lanier

Rechercheur Jeff Stevenson gaat met zijn familie voor een leuk weekendje weg naar Lake Lanier om de verjaardag van zijn dochter te vieren. Tijdens de vakantie moet Jeff echter een verdrinkingszaak onderzoeken met de lokale rechercheur Daniel Wilson. Laatstgenoemde beweert dat het spookt bij Lake Lanier, wat Jeff ontdekt. Zijn ergste angsten worden al snel werkelijkheid als drie gemaskerde vreemdelingen zijn vakantiehuis binnendringen en hem en zijn gezin dwingen tot een overlevingsstrijd.

avatar van frans123

frans123

Verschrikkelijk. C film.

avatar van lang pee

lang pee

Wat een vreselijk gedrocht, het was dat de vrouw hem aan het volgen was, want het was bijna niet uit te houden...ik denk dat dit het slechtste is wat ik ooit gezien heb....dan nog liever een kerstfilm.