• 9.267.044 stemmen

Geregisseerd door: Stelana Kliris

Met onder meer: Harry Connick Jr., Agni Scott en Ali Fumiko Whitney

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Find Me Falling

"Fall in love with life again."

Na een geflopt album en een dalende populariteit van zijn grootste hit besluit de ouder wordende rockster John Allman een pauze in te lassen om zijn carrière weer op te pakken. Hij verhuist naar een afgelegen huis op een klif op het idyllische eiland Cyprus in de Middellandse Zee. John's droom om niet op te vallen ontspoort wanneer hij regelmatig wordt geconfronteerd met wanhopige zielen en later voor nog gecompliceerdere verrassingen komt te staan wanneer een oude vlam weer oplaait.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van fred1946

fred1946

Trailer ziet er leuk uit.

Komisch liefde luchtig, geen klef gedoe.

Ga er voor.

Ja het is een feelgood film met een vleugje romantiek in een zonnige omgeving. Daarvoor kijk je zo'n film. Verstand op nul...

Maar mag het een onsje meer zijn? Dit is gewoon weer zo'n middelmatig werkje.

Net leuk genoeg om door te blijven kijken, maar deze gaat op de grote stapel inwisselbare Netflix middle of the road producties.

avatar van Apollinisch

Apollinisch

Trailer net gezien. Laat me raden.. die meid blijkt z'n dochter te zijn?

avatar van robertinho

robertinho

Apollinisch schreef:

Trailer net gezien. Laat me raden.. die meid blijkt z'n dochter te zijn?

Niet spoilen plz.

avatar van Apollinisch

Apollinisch

robertinho schreef:

Niet spoilen plz.

Jij geeft 2*. Ik heb de film niet eens gezien dus wie is hier nu aan het spoilen?

avatar van IH88

IH88

Prima film om samen met je vriendin op een zwoele zomeravond te kijken. Mooie omgeving, zomerse omstandigheden, wat romantiek, wat drama, fijne muziek, sympathieke acteurs etc. Als je naar deze film kijkt lijkt de boze buitenwereld ineens ver weg.

avatar van ibendb

ibendb

Find Me Falling is een rom-com volgens het boekje die veel te serieus is voor zijn eigen goed. Er zijn geen echte grappen die landen en de focus ligt te veel op het drama.

Het thema van zelfmoord wordt aangesneden, maar dat gebeurt op een onhandige en nogal beledigende manier. Het dramatische gedeelte in de derde akte probeert er wat dingen in te verwerken over waarom je niet van een klif zou moeten springen, maar het voelt onoprecht. Die plotlijn voelt gehaast en totaal misplaatst. Naar mijn mening is het smakeloos om met dit soort dingen te lachen, omdat ik zelf meerdere zware depressies heb gehad. Zeker als het op zo'n kutmanier gebracht wordt waarbij je merkt dat het enkel en alleen aanwezig is om de kijker zo snel mogelijk te laten huilen terwijl nog enkele nevenpersonages hun bestaansrecht verantwoord worden.

Alles gezegd hebbende, kijk dit als je van voorspelbaar vertier houdt op een katerige zondagmiddag midden in de Gentse Feesten.

avatar van martijnk

martijnk

Vreselijk saaie film.

avatar van teigertje

teigertje

Zeker een film, die leuker is als ik had verwacht.

Een muzikale feel good film.

Met prima acteer spel.

En de setting van het prachtige zonnige en zomerse Cyprus geeft wel deze film een extra catch.

Een lichte en kalme en fijne film.

Van genoten.

avatar van AngelicV

AngelicV

Geen echte cliffhanger.

avatar van Mickey b

Mickey b

Romantische film die mij maar net wist te boeien. Vooral het sfeervolle Cyprus als achtergrond maakt deze film interessant. Vond geen echte chemie tussen de hoofdrolspelers aangaande liefde. Al betere gezien in dit genre…

Ideaal voor een doordeweekse avond.

2,5 *

avatar van Thiver

Thiver

Mickey b schreef:

Vooral het sfeervolle Cyprus als achtergrond maakt deze film interessant.

Dat viel me nou juist vies tegen. Ik ben eerder dit jaar in Cyprus geweest (praktisch het hele eiland rondgereisd) en zag maar weinig van zien wat dat land zoal te bieden heeft. Het voelt alsof alles op een set is opgenomen...

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Thiver schreef:

Dit heb ik juist ook. Je ziet een klein deel van een stadje en de rest is of indoor of bij de klif. Jammer had ook graag meer van het eiland gezien. Verder redelijke film leuk om eens gezien te hebben.