• 9.375.336 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Ben Van Kleek

Met onder meer: Osric Chau, Alaina Huffman en Ken Kirby

Plot Jonah

Jonah is een kind dat ontvoerd zou zijn door buitenaardse wezens. Zijn moeder Margot roept de hulp in van de journalisten Ozzie en Darren, die bovennatuurlijke zaken onderzoeken. Het tweetal is vastbesloten om hoe dan ook de waarheid te achterhalen. Maar terwijl ze aan Jonah's zaak werken, begint Ozzie te worstelen met zijn eigen pijnlijke herinneringen. Ondertussen wordt hij steeds sceptischer over Margot's verhaal.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

De trailer ziet er dan misschien niet heel spectaculair uit, maar toch ben ik heel benieuwd naar deze science fiction film. Omdat het verhaal me wel aanspreekt en dit is ook wel één van mijn favorieten genres. Dus laat maar komen. Het is zo te zien het regisseurs debuut van Ben van Kleek en wie weet zou het zomaar een aangename verrassing kunnen zijn.

avatar van Walter S.

Walter S.

De film is ook niet heel spectaculair. Draait voornamelijk om wat er nou loos is en welke rol moeder speelt. En dat blijft vaag, want Jonah is wel degelijk in contact gekomen met aliens, sterker nog, hij is er één, net als Ozzie. Maar waarom moeder nou zo nodig Ozzie en zijn collega om zeep wil helpen blijft een raadsel. Geen spectaculaire film, ook geen heel bijzondere film.

avatar van stormfox

stormfox

Leuk weer een sci-fi film, totdat ik de trailer zag.

Net als Madem Web ga ik hier mijn tijd niet aan verspillen.