• 9.373.071 stemmen

Extinción de la Especie (2023)

Alternatieve titel: Extinction of the Species

Oorsprong: Mexico

Geregisseerd door: Matthew Porterfield en Nicolasa Ruiz

Met onder meer: Nathalia Acevedo, Karen Furlong en Fernando Hilero

Gesproken taal: Spaans

Plot Extinción de la Especie

De 18-jarige Esther wordt overweldigd en alleen wakker in Mexico-Stad. Zwervend door de straten van de stad probeert ze contact te leggen met vreemden die ze tegenkomt. Aangekomen bij het huis van een mysterieuze vrouw, vindt Esther een geestverwant en een metgezel voor het einde van de wereld.

avatar van Fisico

Fisico

Letterlijk een doelloze film van een vrouw die rondzwerft in de straten van Mexico stad. In dat opzicht best sfeervol en onderhoudend. Maar ik verloor het helemaal als ze daar bij die soort waarzegster terecht kwam. Veel gelummel wat alles wat deed instuiken. Het goede gevoel van het eerste deel van de film viel me dan ook compleet weg. Jammer.