• 9.373.537 stemmen

South Park: Not Suitable for Children (2023)

Animatie / Komedie | 47 minuten

Genre: Animatie / Komedie

Geregisseerd door: Trey Parker

Met onder meer: Trey Parker, Matt Stone en April Stewart

Plot South Park: Not Suitable for Children

Randy, Sharon en de andere ouders in South Park worden naar de school geroepen en krijgen te horen dat de kunstlerares een OnlyFans-pagina heeft. Iedereen is ontzet, behalve Randy. Hij wordt geïnspireerd door het verhaal en besluit online bij te verdienen. Ondertussen zijn Cartman en de andere kinderen helemaal in de ban van Cred, een populair energiedrankje waarvan bepaalde smaken amper verkrijgbaar zijn.

avatar van Fortune

Fortune

O man wat vond ik deze goed! Die Only Fans competitie tussen Randy en zijn vrouw was geweldig.

avatar van The Oceanic Six

Dit is wel veruit de leukste South Park special van de afgelopen jaren, met een zeer geestig verhaal over een drankje dat een hype onder de kinderen is. Wie het niet heeft, wordt gezien als minderwaardig. Heb echt gelachen om de dialoog van Clyde bij zijn vader en stiefmoeder dat eindigt over ''double penetration''

Ook Randy was weer briljant, met zijn OnlyFans account strijd samen met zijn vrouw. ''I want to beat the shit out her on OnlyFans''. Heerlijk weer die classic South Park verwarring.

avatar van Shadowed

Shadowed

De volgende South Park-special zit min of meer op hetzelfde niveau als de vorige. Dit keer zijn OnlyFans evenals sportdrankjes zoals Prime de pineut, die met een aantal satirebeelden ter wereld gebracht moeten worden. Echter is het enkel de kant van de sportdrankjes die scherp uit de hoek komt, aangezien OF meer als komische opvulling wordt gebruikt. Regisseurs Trey Parker & Matt Stone hebben met enige regelmaat de neiging om enkele doeltreffende en droge grapjes eindeloos te blijven herhalen, maar dat neemt niet weg dat er genoeg oprecht grappige stukken tussen zitten. De bestorming van de supermarkt vormt een absoluut hoogtepunt, het jammere daartegenover is dat South Park in het verleden met veel betere satire uit de hoek is gekomen. Dit is dan vooral een komisch bijgerecht.

avatar van Fortune

Fortune

Ik vond die veiling ook wel hilarisch tussen merken en landen en dat daar een complot in zit die niet duidelijk wordt met zo'n sniper op het dak die de voorwaarden/wetten schreeuwt naar de politie