• 9.375.238 stemmen

Thriller | 95 minuten

Genre: Thriller

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Egidio Coccimiglio

Met onder meer: Sara Waisglass, Joel Oulette en Sadie Laflamme-Snow

Plot Cascade

Vier vrienden gaan op een trektocht die hun laatste hoogtepunt zou moeten zijn voordat ze uit elkaar gaan en naar de universiteit of een andere carrière gaan. Alex, Jesse en Em worden door hun slimme, sensatiezoekende vriend Vince naar een verboden gebied van het nationale park geleid. Ze stuiten op de overblijfselen van een vliegtuigcrash in het bos en ontdekken het lichaam van de piloot naast een grote lading cocaïne. De vier zijn al snel het doelwit van een bende misdadigers die ook op zoek zijn naar hetzelfde vliegtuig en de drugs. Ze raken allemaal verwikkeld in een gewelddadige gijzeling die ze misschien niet zullen overleven.

avatar van XanderJ

XanderJ

Heb ik dit verhaal niet es eerder gezien?

En beter?

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Ik vond het wel een zachte aangename film voor 1x.

avatar van Shadowed

Shadowed

Bijzonder saaie thriller met enkel een verzameling aan capabele castleden als pluspuntje om de boel omhoog te krikken. Veel effect heeft dat niet, want de leiding van regisseur Egidio Coccimiglio resulteert eerder in een weinig interessante verzameling van uitgekauwde genreclichés. Visueel fraai geschoten beelden en knap opgebouwde spanningsbogen zijn in Cascade niet aanwezig en de afloop neemt een bijzonder brave vorm aan. Het wil allemaal totaal niet beklijven op inhoudelijk vlak, maar als vervolgens ook de technische kant van het verhaal niet aanslaat blijft er bitterweinig over.