• 9.376.205 stemmen

Alternatieve titel: Unit 234: The Lockup

Geregisseerd door: Andy Tennant

Met onder meer: Don Johnson, Isabelle Fuhrman en Jack Huston

Plot Unit 234

"The less you know the better"

Tijdens haar nachtdienst ontdekt Laurie Saltair de bewusteloze man Clayton in een afgesloten opslagruimte. Het is het begin van een kat-en-muisspel en een strijd op leven en dood. Een wrede bende heeft namelijk het voornemen opgevat om koste wat kost hun waardevolle lading terug te krijgen.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Dit lijkt me wel een aardig thrillertje weer met Don Johnson.

avatar van blurp194

blurp194

Tsja, het is wel allemaal niet echt bijster goed, wat deze film probeert te doen. Ondanks de aanwezigheid van een Don Johnson, of zelfs maar een Isabelle Fuhrman. Beide verdienen veel, veel beter.

Toch, als je het geduld hebt, er komt uiteindelijk wel een beetje iets uit, al is het misschien te laat en te mager. Heb ik normaal gesproken nogal een aversie tegen mindfucks, deze film doet precies dat ene ding dan wel weer goed. Al is het nog steeds lang niet genoeg, het is tenminste iets.

Verder hangt het wel volledig op de sproeten van Fuhrman. Voel je die gunfactor niet, dan is dit wellicht een film om over te slaan.

avatar van hans blieb

hans blieb

erg goed verhaal met een verrassend einde

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Meer dan çva thriller met fijne wending.

avatar van Phantasm

Phantasm

Onderhoudende thriller met een goed verhaal. prima mee vermaakt.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Geen enorme hoogvlieger maar wel een aardig kat en muisspel film. Door de niet al te lange speelduur en het bovendien vrij redelijke acteerwerk kijkt de fillm vrij gemakkelijk weg.

avatar van huiguh

huiguh

Aangename verrassing, stijgt mede door het script boven het maaiveld uit.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Prima thriller. Veel vaart, goed geacteerd en soms spannend. Goed mee vermaakt.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Enkele spannende momenten in een thriller die de kijker op een dwaalspoor zet, of althans, probeert te zetten. Een jonge zaakvoerster van opslagruimtes ontdekt dat er een gewonde man in één van haar boxen zit. Niet altijd even geloofwaardig gebracht en nogal standaard allemaal maar nu ook niet van het slechtste wat ik heb gezien. De twist voelde ik alreeds vroeg aankomen.. Met Fuhrman in de hoofdrol, die de meesten zullen kennen van haar rol als enge meisje in de slasher Orphan. Klein drietje.