• 9.372.844 stemmen

Alternatieve titel: They Crawl Beneath

Geregisseerd door: Dale Fabrigar

Met onder meer: Joseph Almani, Karlee Eldridge en Michael Paré

Plot It Crawls Beneath

Politieagent Danny werkt aan een antieke auto op de afgelegen ranch van zijn oom wanneer een zware aardbeving hem onder het voertuig vastklemt. Hij is gewond, alleen en kan niet om hulp roepen. Net wanneer Danny denkt dat de claustrofobische nachtmerrie niet erger kan worden, komt er iets gruwelijks tevoorschijn uit de spleten in de grond. Hierdoor wordt Danny gedwongen een meedogenloos gevecht te leveren voor zijn leven en zijn geestelijke gezondheid.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Shadowed

Shadowed

Pff.

Dit zijn de ideale voorbeelden van films die hun eigen marketing negeren. Je zou met een blik op de titel evenals de poster denken dat je een soort mens vs. monsterfilm krijgt, maar in plaats daarvan krijgen we gewoon een kerel die zichzelf in de penarie helpt door klem te zitten onder een auto. Hoe je het voor elkaar krijgt? Geen idee.

In ieder geval duurt het onmogelijk lang voordat we daadwerkelijk interessante actie krijgen, want het is vooral wachten, wachten en nog eens wachten totdat deze agent zichzelf eens uit de problemen gaat helpen. Een echt avontuur naar monsters is er niet, je wacht zeker een uur voordat de film zichzelf tot horrorfilm mag kronen en tegen die tijd ben je allang in slaap gesukkeld.

Ik vraag me ten zeerste af waarom dit soort films daadwerkelijk denken dat ze hiermee een goed resultaat hebben verkregen, want eenmaal de wormen tevoorschijn komen is het snel over en maken ze ook nog eens weinig indruk. Typerende film die zo saai mogelijk probeert te zijn. Ik voel me niet vaak bedrogen, maar hier zeker wel. Cijfer is er dus ook naar.