• 9.373.837 stemmen

South Park: The Streaming Wars (2022)

Animatie / Komedie | 48 minuten

Genre: Animatie / Komedie

Geregisseerd door: Trey Parker

Met onder meer: Trey Parker, Matt Stone en April Stewart

Plot South Park: The Streaming Wars

Nadat ManBearPig een droogte veroorzaakt, besluiten verschillende stadsleiders om beperkingen in te stellen op de watervoorziening van Denver, Colorado. Diverse burgers, waaronder de eigenaar van Pi Pi's Splashtown, komen hierdoor in waternood. Terwijl Randy Marsh de identiteit van een Karen omarmt, besluit de familie Black de watervoorziening bij hun boerderij te gebruiken om een stroomdienst te beginnen. Eric Cartman is het daarnaast zat om in een hotdogkraam te wonen. Als hij ontdekt dat er een herenhuis aan de overkant van de straat wordt gebouwd, wil hij de eigenaar imponeren met een borstvergrotingsoperatie.

Various Characters (stemrol)

Various Characters (stemrol)

Liane Cartman / Sharon Marsh / Shelly Marsh / Bus Driver (stemrol)

Linda Black (stemrol)

Tolkien Black (stemrol) / Steve Black (stemrol)

Towelie (stemrol)

avatar van The Oceanic Six

Geinig vervolg in film-vorm op het meest recente seizoen, met Cartman die met zijn moeder in een hotdog-wagen is komen te wonen en daar weg wil. Jammer dat ze al een paar jaar Tegridy weed steeds blijven gebruiken, daar vind ik nou echt niks aan. Maar gelukkig zit er wel de nodige humor in deze film, met Randy Marsh die steeds meer zeikt en de hele film Karen genoemd word, maar ook Cartman die op het einde met een borstvergroting loopt Daarnaast ook een aantal knipogen naar het verleden van South Park, met Manbearpig voorop. Heel goed is het niet, maar ik heb me weer vermaakt. Ik heb geaccepteerd dat South Park niet meer van het niveau is wat ze tot pakweg 10 jaar terug haalden.

avatar van The Oceanic Six

Ben benieuwd waarom stinissen hier 1,5* aan heeft gegeven. Sowieso moet je al moeite doen om dit te kunnen zien, dus neem aan dat hij een South Park fan is? Wat was hier zo enorm slecht aan?

avatar van stinissen

The Oceanic Six schreef:

Gewoon met pindakaas en ja ik haat het maar dan ook alles. Maar als je een kleinzoon hebt zonder smaak kijkt opa mee. Ik vind het ook lelijk sommige tekenfilms knabbel en babbel, Donald duck speed consoles en tweety vind ik leuker. Animatie voor volwassenen gaan me haren overrent van staan. O ja nemo vond ik wel.leuk.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Waarom kijk je het dan in godsnaam, als je het zo verschrikkelijk vindt? Sado-masochistisch trekje ofzo? Je kleinzoon heeft een betere smaak dan jou, met je Knabbel & Babbel…

avatar van Shadowed

Shadowed

Een best origineel idee om een bestaand concept mee te verpakken. Voor een lange tijd houdt dat de opbouw best degelijk en bleef ik geïnteresseerd kijken welk pad Parker en Stone op zouden gaan. Eenmaal die richting een beetje uit de doeken is gedaan, neemt de kracht af. Voor een lange tijd is het gelukkig best grappig en de fratsen van Cartman zijn nog altijd vermakelijk. Eenmaal personages zoals Pi Pi tevoorschijn komen (waarom hem nou weer terugbrengen) daalt het niveau wat naar middelmaat, maar de stijl blijft vermakelijk en het duurt daarnaast met 48 minuten ook niet te lang.

avatar van Mr-Mcmovie

Mr-Mcmovie

Jammer dat deel 1, en 2 niet op de dvd staat van seizoen 25...

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Mijn verwachtingen waren niet heel hoog. Ze werden dan ook niet echt teleurgesteld. Het was niet vervelend of slecht maar niet heel veel moeten (glim)lachen.