• 9.380.221 stemmen

Geregisseerd door: Mark Weistra en July Janssen

Met onder meer: Sem van Butselaar, Holly van Zoggel en Luca Gielissen

Gesproken taal: Nederlands

Plot De Club van 5

Wanneer een charismatische groep jeugdvrienden een groot mysterie over Sinterklaas ontdekt, staat deze Club van Vijf maar één ding te doen: het verborgen plot ontmaskeren. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan, want tijdens hun speurtocht zijn er duistere krachten aan het werk die hiervoor een stokje proberen te steken.

avatar van freddyKr

freddyKr

Leuke film. Was leuk voor mijn kids maar ook wij vonden hem erg leuk. Erg charmant met bijzonder goeie kids acteurs. Aanrader.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

freddyKr schreef:

Ik vind het vooral verdacht dat jij alleen maar op 2 NL films hebt gestemd, en dan ook nog iedere film 5 sterren. En wat wil het toeval? Het zijn beide films van Mark Weistra.

avatar van Hoodini

Hoodini

Wat een slechte film zeg. Ik pas zeker niet binnen de doelgroep, maar "kijk" wel eens films met de kinderen mee. Heb toch echt veel betere Nederlandse kinder/familie films gezien. Wat de kinderen er van vonden, papa wat een saaie film hé...