• 9.375.198 stemmen

Geregisseerd door: Jan Verdijk

Met onder meer: Charlie Chan Dagelet en Maarten Heijmans

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Indringer

Op een stormachtige nacht spoelt op een klein eiland midden in de Noordzee een vreemd wezen aan. Het anonieme wezen met steenachtige huid wordt gevonden door Ella (34) en Alex (40) die de enige bewoners zijn van het eiland waar ze onderzoek doen naar genetisch gemodificeerde gewassen. Alex ontwikkelt al snel een fascinatie voor het wezen. Ella, aan de andere kant, kan haar ongemak niet verbergen. Hoewel het mysterieuze wezen bewusteloos in een afgesloten schuur ligt, lijkt het op de een of andere manier de omstandigheden op het eiland te beïnvloeden.

In de trailer kwamen er wel wat goede momenten naar boven, ik ga hem deze week zeker even kijken.

Deze film gaat nergens meer over. Wat een afgang is dit. Hij duurde ook maar 43 minuten (Gelukkig maar)

Als je de trailer zie denk je...

Ja...maar oordeel zelf in deze korte vage "Film"

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik kon dit wel waarderen. Het had misschien wat beter uitgewerkt kunnen worden, maar aangezien ik wel van sciencefiction houd vond ik dit zo slecht nog niet. Het begint in ieder geval best wel goed. Het had best wel wat langer mogen duren. Ik vond het wel vrij voorspelbaar en zeker als je het begin ziet kun je eigenlijk al weten wat er daarna gaat gebeuren. Maar toch een aardig NL kort S/F filmpje.