• 9.374.006 stemmen

De Gert & Hermien Story (2021)

Documentaire / Muziek | 105 minuten

Genre: Documentaire / Muziek

Alternatieve titel: De Gert en Hermien Story

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Hans Heijnen

Met onder meer: Gert Timmerman, Hermien van der Weide en Sandra Timmerman

Gesproken taal: Nederlands

Plot De Gert & Hermien Story

De opkomst en ondergang van één van de meest populaire zangduo’s uit de Nederlandse geschiedenis: Gert & Hermien Timmerman. Hun carrière kende grote hoogtes en diepe dalen. Waarbij hun persoonlijke leven, dat werd getekend door schandalen, steeds breed werd uitgemeten in de roddelbladen.

avatar van stinissen

Uitstekende documentaire over een duo dat in Nederland wereld beroemd was. En wat hebben ze de schijn opgehouden....

avatar van wess16

wess16

Een rollercoaster dit, zit vol bizarre dingen. Vloog voorbij. Kijktip dus. 5*

avatar van The Oceanic Six

Alle duiven op de dam, sja la la lie, sja la la la

avatar van david bohm

david bohm

Interessante documentaire. Enigszins tragisch verhaal ook wel met de tirannieke maar muzikaal begaafde Gert en de zachtaardige Hermien.

avatar van Banjo

Banjo

• 2032 berichten

Gert (waarschijnlijk een narcist) en zijn pop Hermien laten op tv zien hoe gelukkig ze zijn.

Het vliegt werkelijk alle kanten op in deze documentaire de ene 'onzichtbare' rel na een ander.

Maar je blijft toch zitten kijken waar dit naar toe gaat.

avatar van john2510

john2510

Van wie is de muziek die speelt vanaf het begin van deze story en op de eindtiteling?

avatar van wess16

wess16

Kijk dit! Waanzinnige documentaire.

avatar van Walter S.

Walter S.

wess16 schreef:

Kijk dit! Waanzinnige documentaire.

Ik had hem al eens gezien, net terug gekeken. Wel bizar om direct daarna in dit topic (bij het naar boven scrollen en de rest lezen) te lezen dat Sandra vrij snel nadat deze docu op tv kwam overleden is. Ik zat me nog af te vragen hoe het nu met haar zou zijn.

Echt bizar inderdaad. Een bijna Amerikaans aanvoelend oer- Nederlands rise en fall verhaal inclusief fanatisme, narcisme, bizarre zijpersonages, seks drugs en pleurismuziek.