• 9.373.522 stemmen

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Wouter Jansen

Met onder meer: Raoul Copier, Marc R. Kooij en Andre Manuel

Plot Draw Your Gun

Wanneer de hulpsheriff van het sheriffkantoor van een kleine stad wordt vernederd door de grootste en gemeenste bandiet in het gebied, tekent hij een Wanted-poster met een grote beloning op het hoofd van de bandiet. Dit zorgt voor een kettingreactie van moorden en fraude. In het verhaal spannen de sheriff en een kunstschilder samen in een ingenieuze opzet, om een stadje van allerlei geboefte te verlossen en er tegelijk zelf beter van te worden.

avatar van John Milton

John Milton

Maar 2 jaar later nog steeds nergens online te zien, zelfs niet tegen betaling? Dat is jammer (en ietwat ongebruikelijk?)...

Ja, dat vind ik ook wel bijzonder. Dat ze eerst op het festivalcircuit mikten snap ik, maar nu wordt het wel eens tijd dat de film op VOD beschikbaar komt.

Ik zal eens navragen.

avatar van goliathje

goliathje

kappeuter schreef:

Ik zal eens navragen.

Staat sinds vandaag (legaal) op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=yB9epnnSxsE

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik vind het maar een zwak filmpje. Een western van NL makelij, ik dacht leuk. Maar valt me zwaar tegen en als het nou een lange speelfilm was. Maar wel aardig geprobeerd.