• 9.375.067 stemmen

Oorsprong: Hongarije

Geregisseerd door: Ferenc Rofusz

• YouTube Bekijk via YouTube

Plot Ticket

Wat is leven? ‘Ticket’ gaat in op de eeuwige vraag. Het leven van een man wordt gevolgd vanuit zijn eigen gezichtspunt, van zijn geboorte tot de dood. De keerpunten van het leven vormen de essentie van het bestaan van onze held. De zin van het leven is een zinvol leven!

avatar van John Milton

John Milton

Ticket - YouTube

Zou er echt alleen dat korte rijtje zijn dat op IMDb staat, narva77? Wie weet is er nog wel meer. Fascinerende animator, moeite waard om in te duiken. I'll gladly help.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Hij is al behoorlijk lang bezig, maar heeft zo te zien veel animatiewerk gedaan voor series. Kijken of we nog meer kunnen vinden op YouTube of Vimeo en kunnen toevoegen op MM.

avatar van Fisico

Fisico

Fijne grijs-bruine tekenprinten die op tien minuten overuren draaien om een levensloop van een individu te schetsen van dust tot dust (of ashes to ashes). Erg mooi gedaan allemaal en een ware rollercoaster zelf van een mensenleven.

Mooi ook met die details met schaduwen. Wel geen vloeiende beeldbewegingen, maar dat stoorde me niet echt.