• 9.375.060 stemmen

Byutifuru Nyu Bei Eria Purojekuto (2013)

Actie | 29 minuten

Genre: Actie

Alternatieve titels: Beautiful New Bay Area Project / 之 美麗新灣計畫

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Kiyoshi Kurosawa

Met onder meer: Tasuku Emoto

Gesproken taal: Japans

Plot Byutifuru Nyu Bei Eria Purojekuto

Een directeur van een bedrijf steelt de naamplaat van zijn collega, die toevallig ook een kungfu-beoefenaar is. Zij achtervolgt hem, iets waar hij helemaal niet op gerekend had.

avatar van John Milton

John Milton

Pas mijn tweede Kiyoshi Kurosawa (geen familie van), na Kairo (2001).

Ik vond Kairo aardig, maar meer niet. Zie net dat hij vorig jaar in Venetië een Zilveren Leeuw heeft gewonnen als Beste Regisseur voor Wife of a Spy (2020). Misschien toch maar eens meer van opzoeken, al vond ik het wel wat lang duren voordat deze short me begon te interesseren na 19 minuten, en waren de martial arts alsnog nét niet helemaal overtuigend voor mijn gevoel. Nóg een zesje voor Kurosawa dus.

Verbaast me wel iets dat die Mita Moa niet meer credits heeft intussen.

Vergeten Woland en Onderhond niet te stemmen, nu hij toegevoegd is? Of zijn dat soort tags irritant

John Milton schreef:

Op beide vragen is het antwoord nee.

Maar films onder de 30 minuten genieten weinig prio. Heb deze wel voorbij zien komen, maar heb toen niet gehapt

avatar van Woland

Woland

Nee hoor, da's niet irritant. Al moet ik wel even nadenken wat ik er ook alweer van vond, hij maakte geen fantastische indruk geloof ik.

avatar van John Milton

John Milton

Onderhond schreef:

Ik vroeg het juist omdat je hem ge checked hebt op ICM, niet van ‘hee ga dit eens kijken!’

Ow ja, op IMDb ook gestemd zelfs

avatar van starbright boy

Best flauw en heeft niet zoveel om het lijf uiteindelijk, maar een half uurtje is dit ideetje nog wel te doen.