• 9.373.940 stemmen

Geregisseerd door: Dan Grin

Met onder meer: Vitt Ray, Evgeniya Yarushnikova en Roman Danilychev

• meJane Bekijk via meJane

Plot Scary Bride

Op advies van een vriend gaat Matt naar Rusland op zoek naar een bruid. Maar als hij het meisje van zijn dromen ontmoet, ontdek hij dat ze eigenlijk een heks is, die een ​​deel van zijn lichaam wil hebben. Kan Matt uit haar klauwen ontsnappen en weer naar huis gaan?

avatar van ikkegoemikke

ikkegoemikke

Ik weet ze wel uit te pikken. Trouwens de openingsbeelden van een decollete van dichtbij en een zingende zaag in de achtergrond, was al veelbelovend. Ik ergerde me aan de intonatie van de acteurs. En het leek net alsof de film gedubd werd. En ook de conversaties op zich klopten soms niet. Heel absurde reacties. Smijt er nog een irritante taxichauffeur bij en verwacht je nog aan het constant inzoomen op boezems, bipsen en met Veet gewaxte lange benen van welgevormde Russische schonen. Veel horror komt er niet bij kijken. Alleen de biljarttafel-scène was iet of wat vermakelijk. Gene vette dus

avatar van Noodless

Noodless

Enige lichtpuntjes zijn de twee mooie vrouwelijke personages , al blijkt dat ook maar een voetnoot te zijn gezien het thema en de mogelijke uitwerking ervan. Vrij braafjes en saai uitgewerkt. 2/10

avatar van nniieellss

nniieellss

Slecht. Maar 100% goede entertainment.