• 9.373.987 stemmen

Met onder meer: Flip Jansen en Lucia van Wichen

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

Gesproken taal: Nederlands

Plot Idylle

Nadat een vrouw 's avonds laat uitstapt op een verlaten metrostation in de Bijlmer denkt ze achtervolgd te worden. Ze zet het op een lopen. Nadat een onbehulpzame nachtwaker haar weigert te helpen, zoekt de vrouw toevlucht in een parkeergarage. Daar denk ze haar achtervolger af te schudden, maar thuis wacht een nare verrassing.

Earth

Fantastische korte film van Dick Maas waar alles bij elkaar komt wat Dick Maas zo goed maakt: spanning, zwarte humor en een leuke twist in het verhaal.

Earth

De poster is door Dick Maas zelf ontworpen.

avatar van John Milton

John Milton

Earth schreef:

Staat dit als op die vorig jaar verschenen verzamelbox? online vind ik het zo snel niet.

John Milton schreef:

Helaas nog nergens te krijgen.