• 9.372.468 stemmen

Oorsprong: Duitsland / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Moritz Rechenberg

Met onder meer: Rick Mancia

Plot I Am Gangster

David is een idealistische nieuwbakken officier zonder ervaring. Hij slaagt erin om een fatsoenlijk stedelijke levensstijl te hanteren tot zijn morele code wordt uitgedaagd. Op hetzelfde moment begeeft het opkomende bendelid Lito zich op gevaarlijk terrein wanneer hij de matriarch Tia tart op zoek naar meer macht en rijkdom voor zichzelf. De rebelse tiener Rio flirt met het bendeleven tot hij te maken krijgt met schuldgevoelens in verband met een tragische dood.

David Flores

avatar van 606

Goed dat die erop staat, jammer voor mijn werk omdat ik geen goed plot kon vinden in het nl.

avatar van Sgt. Trash

Sgt. Trash

Nietszeggende verhaallijnen wisselen elkaar af, geen enkele verdieping in personages en een idioot aangenomen als cameraman. Na een half uur had ik het wel bekeken.