• 9.371.070 stemmen

Genre: Western

Geregisseerd door: James O'Brien

Met onder meer: Peter Sherayko, Megan Hensley, Peter Shinkoda

Plot Western Religion

"Your soul is at stake in Religion, Arizona."

Het jaar is 1879. Revolverhelden en kaartstekers komen van alle uithoeken van de wereld naar het mijnstadje Religion in Arizona om deel te nemen aan een legendarisch pokertoernooi. Aangetrokken door de gouden prijs, komen de spelers er al snel achter dat in dit spel hun ziel op het spel staat.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

ben benieuwd wat dit weer is.

avatar van fritsy

fritsy

avatar van sdr

sdr

Net de trailer gezien en voor de tijd van het jaar 1879 hebben ze allemaal wel heel erg nette kleding aan en super witte tanden

avatar van stinissen

Veel slechter kan bijna niet , Western onwaardig...

avatar van Onceuponanytime

Onceuponanytime

Als westernfan beschaamd om deze film te bekijken. De inhoud beloofde veel maar de personages zorgen voor een serieuze tegenslag. Ik dacht mijn zonnebril op te zetten tegen sommige hun opvallende witte tanden... Uiteindelijk toch een punt voor de muziek. Niet alleen shame maar ook shoot on you