• 9.376.345 stemmen

Genre: Actie / Oorlog

Geregisseerd door: Joseph J. Lawson

Met onder meer: Tino Struckmann, Lauren Vera en Analiese Anderson

Plot Ardennes Fury

"To get home they must conquer hell"

Als de Slag om de Ardennen in volle hevigheid woedt, belandt een Amerikaanse tank achter Nazi linies. Met nog maar enkele uren te gaan voor dat een geallieerde tegenaanval onderleiding van generaal Montgomery het gebied met de grond gelijk maakt. Besluit commandant Heston Zeller, om de bewoners van een weeshuis te redden, nog voor zelf een veilig heenkomen door de vijandelijke linies te forceren.

Sgt. Lance Dawson

Corporal Donald Gunderson

Private Richard Somers

avatar van de Pierre

de Pierre

Ik heb genoten van deze film. Je verveelt je geen seconde. Je krijgt prachtige Panzers en Shermans in beeld.

avatar van ChrisDamen

ChrisDamen

Niet zo'n heel geweldige film. De tanks zien er allemaal wat houterig uit en dan nog maar niet te spreken over de slechte effecten/ontploffingen. Het seizoen waar het zich in afspeelt komt ook wel heel erg zomers over terwijl de slag om de Ardennen volgens mij in December was. En dan nog het feit dat de duitse officier met majoor aangesproken word maar toch echt de insignes van kolonel (Standartenführer) draagt.

avatar van Lovelyboy

Lovelyboy

Bloody hell! Na drie minuten al afgezet, de eerste tankbattle was al zo waanzinnig slecht dat we niet meer verder durven.

En de hoes promoot dan ook nog wel dat het CGI team van LOTR hier aan gewerkt had. Die zijn alleen langs geweest voor koffie dunkt me....