The Mating Habits of the Earthbound Human (1999)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Jeff Abugov
Met onder meer: Carmen Electra, Lucy Liu en David Hyde Pierce
Plot The Mating Habits of the Earthbound Human
"A How-To-Do-It Guide."
Enkele ruimtewezens volgen een vrouw (Electra) en een man om te zien hoe de mens het paringsritueel aangaat. Zo wordt het stel gevolgd tijdens hun eerste ontmoeting, het geven van het telefoonnummer, wandeling op het strand enzovoort.
The Male
The Male's Father
The Female's Father
The Female's Mother
cr_ix
weird... valt dit wel onder het genre film?
chiquita
Geinige film. Af en toe werden er behoorlijk onzinnige opmerkingen gemaakt die zogenaamd grappig moesten zijn, maar ik heb over het geheel toch vaak genoeg moeten lachen. 2,5*
qu1nt3n
Beetje saai maar wel aardig (als je nog niet in slaap kan vallen en hij is nog laat op tv).....
rav
Leuk!
Het is het soort documentaire over de paringsgedrag van de dieren op de savanne die je normaal op Animal Planet ziet. Maar dan over de mens. Erg leuk uitgevoerd en lekker droge humor. Blijft sterk tot aan het einde.
narva77 (crew films)
Leuk bedacht inderdaad, erg grappig. Vooral met die X en Y-chromosomen
Toemoesh
Briljante film. Ik heb de film misschien al wel 20 keer gezien.
Ze kunnen bij biologie wel het hele voortplantingshoofdstuk overslaan, en 1 les deze film draaien
5.0!
mrhanky
Kwam deze film toevallig een keer tegen toen ik aan het zappen was op tv. Echt een briljante film.
predator
- 1948 stemmen
Carmen is fijn om te zien, maar voor de rest toch wel erg flauw
Contrarian
In de film zitten toch aardig wat momenten die mij een glimlach op mijn gezicht zetten. Een paar keer zelfs hardop lachend voor de tv gezeten. Daarnaast is het docu-achtige commentaar leuk ingesproken.
Owja..plus een halve ster voor Carmen
clutch
Heb wel een aantal keren moeten lachen bij deze film. Vooral die stukken op de renbaan waren wel leuk bedacht (sperminator
), maar het docu achtige commentaar wist zeker niet altijd grappig te zijn, misschien een beetje te flauw, hoe dan ook redelijk vermakelijk.
Fixi88
Het is wel een leuke film die af en toe grappig is. Tussen de 2,5 en 3 sterren maar geef hem er toch maar 2,5. Verder is het ook niet erg om naar Carmen Electra te kijken en de film is ook niet te lang. Leuk filmpje maar niet echt grappig dat is de conclusie die ik moet trekken.
rensiemetal
Kan begrijpen dat velen deze film niks aan vinden, maar ik vond de film erg vermakelijk.
bladerunner2007
Ha ik heb me vermaakt met deze 'humor-docu', met Carmen Electra.
Rickyman
Een komisch filmpje over het voortplantingsgedrag van mensen.
Soms best grappig, maar over het algemeen is het wat flauw. Die grappen van het X en Y chromosomen komen natuurlijk uit die Woody Allen-film.
Maar zeker de moeite waard, al is het enkel voor Carmen Electra.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

Goed beoordeelde dramaserie 'Rivals' krijgt een tweede seizoen dit jaar: wat weten we erover?

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Beyond the Law
Actie / Thriller, 1992