• 9.371.607 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Andy Palmer

Met onder meer: Cameron Bender

Plot Find Me

"Some secrets should stay hidden"

De jonggehuwden Emily en Tim vestigen zich op een kleine boerderij in Emily's geboorteplaats. Nog voordat de dozen zijn uitgepakt, beseft het echtpaar dat er vreemde gebeurtenissen plaatsvinden in het huis, dingen die door de makelaar werden verzwegen. In eerste instantie meer nieuwsgierig dan bang, beginnen Tim, Emily en haar jeugdvriendin Claire, aan een speurtocht door het huis om uit te zoeken wie of wat hen beloerd. Alles wijst naar een duistere geschiedenis van zowel het huis als Emily's leven.

avatar van stinissen

Begint nog wel aardig om na mate de film vordert steeds verder weg te zakken om over het vreselijk belabberde einde maar te zwijgen....

avatar van Barry83

Barry83

Ik vond het einde juiste het beste gedeelte van de film. Eindelijk gebeurd er dan een keer wat. Het eerste uur is zoals we het al 100 keer gezien hebben in dergelijke films. Zien van schimmen, kloppen op de muren en deuren, barsten in ruit, nachtmerries hebben. Weinig vernieuwend deze films dus.

avatar van Llynwen

Llynwen

Tja.. als er iemand is die een film weet die mij nog wel weet te boeien, krijgt van mij een bedank kaartje..

avatar van Noodless

Noodless

Al zo vaak gezien ( op zich is dat niet zo erg) , maar de kritiek is wel dat het op een zeer slechte wijze wordt gebracht. Totaal geen spanning of schrikmomenten. Totaal geen beleving in het verhaal, het boeit helemaal niet. Je zit gewoon te wachten op het einde dat dan ook nog een afknapper is.

De cast is ook erg matig. Zonde van mijn tijd ! 2/10