134.900 gebruikers | 85.714 films | 31.047 regisseurs | 3.508.469 berichten | 4.930.624 stemmen

Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)

Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)
1045 stemmen | gemiddelde 2,63
mijn stem:
Komedie
90 minuten

geregisseerd door Mike Mitchell
met Rob Schneider, William Forsythe en Eddie Griffin

Deuce Bigalow is een aquarium-schoonmaker die door een gigolo gevraagd wordt om op z'n vissen te passen als hij weg is. Als hij per ongeluk het huis vernielt, is hij gedwongen om zelf als gigolo aan het werk te gaan om aan geld te komen voor een reparatie.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 december 2008, 22:08 uur
ik vond het een leuke film, soms iets te romantisch maar dat moet kunnen. * 3,5

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 december 2008, 22:13 uur
Erg grappige film, die soms toch zn mindere momenten heeft.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 maart 2009, 14:28 uur
Heel flauwe film. Niet grappig gewoon. Ik ben niet zeker of het aan Rob Schneider de acteur en schrijver van het geheel ligt of aan Adam Sandler, één van de ‘Executive Producers’. Ik houd het vooralsnog op de laatste, omdat ik twijfel dat deze bij deel 2 betrokken was welke ik wel kon waarderen. 1 Ster.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 april 2009, 21:44 uur
super leuke film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 juni 2009, 10:58 uur
Kan er net mee door. Als ik mijn flop 10 kon samenstellen stond deze er zeker in.

Toch voor de grappen een 2,5*

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 juni 2009, 9:32 uur
Dit deel was nog wel grappig. Vooral Griffin kon ik vaak genoeg om lachen. Voor de rest niet speciaal...

2.5*.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juni 2009, 11:39 uur
Samen met mijn opa, die dik in de 80 is, heb ik me hier kostelijk mee vermaakt. Toch kon ik helaas niet door alle cliché's heenprikken. 3*

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juni 2009, 22:13 uur
Te voorspelbaar, en het eind was echt slecht.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 juni 2009, 18:03 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
*:|*.

Ik verwachtte geen topper van Deuce Bigalow: Male Gigolo, maar zo saai als dit had ik niet zien aankomen. Ik ben een liefhebber van flauwe humor, al hoeft het van mij niet extreem platvloers te zijn. Deuce Bigalow slaagde er maar een paar keer in om mij te laten (glim)lachen. Dat is een slechte zaak, want ik ben al best snel aan het lachen te krijgen. Misschien ligt het wel aan Rob Schneider, wat is die man totaal ongrappig! Ik irriteerde me regelmatig aan hem en de humor van zijn kant werkt niet. En dus zit je te kijken naar een zoveelste cliché verhaaltje met een handjevol leuke grappen van de weetikveel die je naar je toe kreeg geworpen. Gelukkig was dat handjevol goed genoeg om er 2* uit te persen, vooral dat Tourettewijf is geniaal. Ik heb dus niet helemaal voor niets gekeken.

Kleine 2*.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 juli 2009, 21:17 uur
erg leuke film !!

2de deel is bagger zo flauw dat het niet leuk meer is !!

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 december 2009, 21:02 uur
Super komedie tevens veel beter dan European Gigolo ook al is die in A'dam opgenomen.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 juli 2010, 18:37 uur
Een goeie film net als Deuce Bigalow:Europian Gigolo.
Voor egte fane's zou er een Dvd Box van moete maken met deze films: Deuce Bigalow 1 & 2, The Animal, Hot Chick.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 juli 2010, 19:49 uur
Tja.. het verhaaltje is nog best leuk verzonnen. De film zelf haalt zeker wel een smile :)tevoorschijn. Helaas doet de film niet voldoende om 90 minuten lang leuk te blijven. Er zitten heus wel wat grappige flauwe scene's in maar het is genoeg voor de titel: leuke komedie. Helaas krijgt deze film geen voldoende, maar het had natuurlijk erger gekund. 2,0.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 augustus 2010, 2:12 uur
De eerste 30 - 40 minuten zijn wel grappig maar daarna begint het wel allemaal zeer flauw te worden en heb je het wel gehad met deze film.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 september 2010, 23:09 uur
Al zo vaak gezien, maar was er helemaal vergeten op te stemmen.

Ik vind het een goed geslaagde Komedie met een leuk uitgangspunt.
Je kan daar natuurlijk alle kanten mee op. Dikke, lange, beenloze vrouwen. Waarom ook niet he haha.

Schneider als loser die door Gigolo te worden steeds meer zelfvertrouwen krijgt en inziet wat de vrouwen nou eigenlijk echt willen.

Ik heb redelijk vaak dubbel gelegen de 1e keer. De grapjes nemen wat af uiteraard als je ze al vaak hebt gehoord, maar het hoofd van Schneider brengt toch al snel een glimlach op je gezicht.

Als hij bijvoorbeeld met die lange vrouw over straat loopt en je dan "huge bitch" op de achtergrond hoort moet je toch toegeven dat dat komisch is?

Gewoon vermakelijk filmpje die weinig in kracht heeft ingeboet gedurende de jaren. 3.5 sterren

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 september 2010, 11:54 uur
Erg leuke film !

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 september 2010, 15:35 uur
Vermakelijke film,

Minpuntje is die irritante politieman wat 3x uit het niets opduikt en 3x dezelfde grap uithaalde, die de 1e keer al niet hilarisch was.

Voor de rest degelijke komedie.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 februari 2011, 9:50 uur
Na een lange tijd terug eens herzien.

Rob Schneider doet zijn ding, en heb ik niets slecht voor om te zeggen, want hij laat hier toch wel goed genoeg zien dat hij er veel zin in had.
Verder is de cast zeer leuk, en zitten er de zotste personage's in.

Matig verhaal, maar wel een heel gezellige leuke feel good sfeer (Zeker het eerste halfuurtje)

Blijft een leuke film, en beter dan zijn vervolg.

3,5

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 maart 2011, 14:39 uur
De film begint erg grappig en het eerste gedeelte van de film is ook leuk, zoals tijdens de schoonmaakwerkzaamheden. Al is de scène met het aquarium misschien nog wel de beste. Maar zodra hij als gigolo aan de slag gaat, gaat het met de film ook steeds meer achteruit. Deze film kent weliswaar zijn hilarische momenten, maar verloopt in het algemeen nogal stroefjes. Komt aan het einde nog een beetje terug op het niveau waarop hij begon. Maar ik vind deze film na herkijken toch duidelijk minder dan Deuce Bigalow: European Gigolo (2005). 3.0

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 april 2011, 22:03 uur
Zeer leuke komedie die je echt aan het lachen maakt.
Rob zit erg goed in zijn rol en is soms zo droog met zijn opmerkingen.

3,5 ster

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 april 2011, 8:31 uur
Paar keer gelachen maar het is toch weer zo`n standaard einde en dus heel erg voorspelbaar. Rob Schneider is ondanks dat altijd wel grappig. *2.0

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 november 2011, 21:04 uur
Een leuk filmpje waar je niet te veel moet bij nadenken.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 december 2011, 12:44 uur
Erg leuke film waar de grappen elkaar op een hoog tempo opvolgen. Lekker ontspannend. Zijn klanten waren erg grappig. Ook lachen hoe die pimp altijd zijn eten in het bubbelbad laat vallen.

Naar het einde toe misschien iets te romantisch, maar dat geeft dan ook weer extra inhoud.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 februari 2012, 17:22 uur
Leuke film, ik ben een Rob Schneider fan met dat betreft, zijn films zijn altijd leuk en komisch.
Ook dit is weer een prima film van de gigolo-reeks. 3.5*

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 februari 2012, 21:12 uur
Aangezien ik dit een leuke komedie vind en de aspecten leuk gevonden zijn, ga ik voor een 2,5. Kijkt lekker weg, maar is niet een film die ik gezien zou moeten hebben in het genre komedie.

(moderator)
avatar van Spetie
2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 maart 2012, 9:42 uur
Redelijke komedie, die het beste werkt met wat vrienden, familie en wat te eten erbij. Want dan vallen de vele zwakheden, die de film rijk is, niet zo op.

Rob Schneider speelt zijn gebruikelijke rol en doet dat redelijk. Het niveau van de grappen is aardig, al moet je er wel rekening mee houden dat het allemaal nogal erg platvloers is. Het script is nog niet eens zo onaardig, al is het nogal vergezocht, maar dat vind ik bij een komedie nooit zo’n groot probleem. Het belangrijkste is dat er wat te lachen valt en dat is bij deze film op momenten zeker het geval. Vooral William Forsythe heeft een leuke bijrol. De rol van Eddie Griffin is dan weer wat minder.

Verder moet je er duidelijk niet teveel bij nadenken, dan is het allemaal nog goed te doen.