132.202 gebruikers | 83.109 films | 30.189 regisseurs | 3.421.661 berichten | 4.775.209 stemmen

Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)

Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)
1047 stemmen | gemiddelde 2,13
mijn stem:
Komedie
83 minuten

geregisseerd door Mike Bigelow
met Rob Schneider, Eddie Griffin en Hanna Verboom

Deuce Bigalow, het "geschenk voor de vrouw" komt in de verleiding om zijn oude beroep weer op te pakken als zijn voormalige pooier T.J. Hicks (Griffin) hem uitnodigt voor een vakantie in het bruisende Amsterdam. Door samenloop van omstandigheden raakt Hicks betrokken bij een aantal mysterieuze moorden op de upperclass gigolo's van Europa. Deuce zal zijn charmes weer in de strijd moeten gooien om de naam van zijn beste vriend te zuiveren. Intussen bindt onze hunk ook de strijd aan met de machtige Europese Unie van Prosti-dudes en ligt er een gezelschap van abnormale, ongeduldige vrouwelijke cliënten aan zijn voeten...

gebruiker
bericht

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2010, 16:55 uur
Dick2008 schreef:
Het lijkt allemaal erg eenvoudig zo'n film in elkaar zetten maar is het dus niet.

Nee, eenvoudig is het niet, maar daarom juist zo onbegrijpelijk dat mensen hun tijd en hun geld steken in het maken van zo een miskleun.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2010, 17:38 uur
Het is maar wat je een miskleun noemt. Dat er genoeg mensen zijn die zo'n film maar niks vinden prima, er zijn ook genoeg die zich prima vermaken met zo'n film. Daar hoor ik dus bij.
Eerste keer van tv gezien, beviel me wel dus onlangs van dvd. Het leuke van dvd's, is naast de film ook de extra's. Die heb ik bekeken dus ook de "making of" en daarop doelde ik met dat het niet evenvoudig is een film te maken. Zolang er een markt is voor zo'n film als deze is het ook begrijpelijk dat er geld en tijd beschikbaar is.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Deuce Bigalow - European Gigolo (€ 4,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Deuce Bigalow - European Gigolo (€ 5,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Deuce Bigalow - European Gigolo (€ 6,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2010, 19:54 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Erg flauwe komedie met Rob Schneider. De scene in het restaurant met die vrouw die een penis als neus had en dat er opeens sperma spoot was wel geinig. Maar voor de rest is dit veel te flauw. 1,5,

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 juli 2010, 14:03 uur
Zaten wel een paar leuke grappen in maar voor de rest is dit drama.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 juli 2010, 18:34 uur
Leuk vermaak, ook leuk dat Rob Schiener er in speelt.
Amsterdam komt er ook in voor, dat maakt ook wel indruk.
Voor egte fane's zou er een Dvd Box van moete maken met deze films: Deuce Bigalow 1 & 2, The Animal, Hot Chick,.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juli 2010, 22:19 uur
Leuke parodie op Nederland, met een hoop bekende gezichten. Veel erg flauwe grappen, maar ook een aantal goeie..

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juli 2010, 22:20 uur
Deze film doet pijn aan mijn ogen.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juli 2010, 22:28 uur
TimF schreef:

Noemen ze dit dan grappen?

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 juli 2010, 16:16 uur
Wat een flauwe, slechte, maar droge film.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 juli 2010, 16:49 uur
Wat een gedrocht van een film, hebben ze bij kijkwijzer hier geen passende waarschuwing voor?
Verboden te kijken voor alle leeftijden.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 juli 2010, 17:56 uur
De enige grap tot nu toe is de achternaam van de regisseur

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 juli 2010, 15:58 uur
Haalt het natuurlijk lang niet bij zijn voorganger, maar met name de setting, Amsterdam, en de toevoeging van diverse Nederlandse acteurs, maken deze film al bijna het kijken waard (vooral Hanna Verboom natuurlijk). Voeg daar een Rob Schneider aan toe die voor de tweede keer een klunzige Gigalow mag spelen en je hebt weer 83 minuten pretentieloos vermaak.

Zeker geen hoogvlieger in het euvre van Schneider, maar wel vermakelijk.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 juli 2010, 13:09 uur
Super flauwe film. Het is dat er een leuk aantal bekende Nederlanders door het stof gaat in bijrolletjes, zoals Chantal en Cees, wat de film nog enigzins memorable maakt. Verder dan één ster komt het echter niet, jammer.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 juli 2010, 17:53 uur
Ondanks de vele slechte reacties vond ik dit toch best een leuke film. De film is echter wel gemaakt om met een stel vrienden, bier en een geinige bui te kijken. Als ik de film alleen had gezien, had hij wellicht een 1,5* gescoord. :)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 augustus 2010, 15:00 uur
Eigenlijk veel te slecht voor woorden, maar ik heb er om moeten lachen. Een stom verhaal, nog stommere acteurs en eigenlijk is het gewoon een hele slechte film. :P
Maar ja...

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 september 2010, 16:54 uur
chevy93 schreef:
Maar ja...

:T

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 september 2010, 19:17 uur
Vind het jammer dat zulke acteurs hun brood kunnen verdienen.
Dit soort films zijn te dramatisch voor woorden de humor is top slecht.
En ben geen enkele goede lach scene tegen gekomen.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2011, 20:51 uur
Heeel slechte film, maar bij sommige scenes heb ik toch echt in een deuk gelegen.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2011, 18:39 uur
tja..

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 januari 2011, 13:43 uur
Mijn verwachtingen konden enkel overtroffen worden. Behoorlijk matige komedie.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 maart 2011, 2:32 uur
deze film leidt ons het einde van de beschaving in.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 juli 2011, 23:13 uur
Leuke film van Rob Schneider.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 november 2011, 17:42 uur
Slechte film, het is allemnaal vrij saai, de grappen zijn te gemaakt en te slecht.
Wel grappig om "Ludo Sanders" als agent te zien en nog een aantal bekende uit Nederland.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 december 2011, 0:23 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Leuke film. Wel minder dan de eerste. De freaks waarmee hij date zijn ook hier weer leuk (zoals die met de lange neus). Ook die pimp met zijn boot is lachen.

Mooie beelden van Amsterdam ook!

Dus best wel een goede sequel, al is het alweer een tijdje geleden dat ik hem nog heb gezien.