Swingers (2002)

Drama / Romantiek
93 minuten
geregisseerd door
Stephan Brenninkmeijermet Joep Sertons, Ellen van der Koogh en Nienke Brinkhuis
Diana en Julian (dertigers) zijn al geruime tijd bij elkaar. Ondanks Diana's onzekerheid, stemt ze toch in om seksueel te experimenteren met een ander stel. Ze plaatsen hiervoor een advertentie op het internet waarop de ervaren Timo en Alex reageren. In de loop van dat weekend veranderen de onderlinge verhoudingen echter drastisch.
[permalink] geplaatst op 23 mei 2009, 12:05 uurHeeft A-Film niet een nieuwe oplage van deze film uitgebracht? Zie hem de laatste tijd steeds vaker bij de Van Leest's liggen.
5,0
[permalink] geplaatst op 27 mei 2009, 23:06 uurDat klopt.
Nog een jaartje en dan heb ik de rechten terug... Tijd voor een director's cut

[permalink] geplaatst op 28 mei 2009, 10:45 uurMoet ik dan vanmiddag naar de Van Leest gaan of nog een jaartje wachten op de Director's Cut?
5,0
[permalink] geplaatst op 28 mei 2009, 12:47 uurWaarom "of"?
Nee hoor... gewoon kopen.

5,0
[permalink] geplaatst op 29 mei 2009, 18:12 uurEIndelijk kunnen kopen!!!!
1 van de allermooiste en meest opwindende

nederlandse films die er bestaan!
Grandioos geacteerd en prachtig en zeer sfeervol gefilmd!

5,0
[permalink] geplaatst op 27 september 2009, 2:00 uurOverigens... Het huis waarin gedraaid is staat te koop... voor wie het geld heeft.
Even zoeken op Drieklomp.nl en zoeken op Rozendaal.
3,5
[permalink] geplaatst op 27 september 2009, 12:36 uurHad dat huis nou ook een zwembad in het huis zelf? Dat kan ik nl. niet terugvinden op die site!
Misschien trouwens tijd voor een herziening, is alweer een poosje geleden!

3,0
[permalink] geplaatst op 27 september 2009, 21:11 uurTuurlijk had het een zwembad in huis. Hoe kun je dat nu vergeten na deze film?

5,0
[permalink] geplaatst op 27 september 2009, 21:22 uurKlopt dat daar de foto's van ontbreken. Ten tijde van de fotoserie was het zwembad in onderhoud.
Goeie herinneringen aan dat bad

Sauna ook trouwens.
3,5
[permalink] geplaatst op 28 september 2009, 9:30 uurkos schreef:Tuurlijk had het een zwembad in huis. Hoe kun je dat nu vergeten na deze film?

Ik wist het echt niet meer zeker. Wat ik al zei: tijd voor een herziening dus!

[permalink] geplaatst op 14 november 2009, 13:16 uur
5,0
[permalink] geplaatst op 14 november 2009, 14:49 uurNagesynchroniseert?
5,0
[permalink] geplaatst op 14 november 2009, 17:37 uur"Zieh dein Revolver Joe..."
Yup. Helemaal geen slechte dub btw.
3,5
[permalink] geplaatst op 14 november 2009, 17:54 uurJe hebt die tekst een keer genoemd, maar ik heb nog altijd geen idee van welke zin in de film dat een Duitse vertaling is.
5,0
[permalink] geplaatst op 14 november 2009, 19:13 uurGeen.
...
Het is een 'typische' Duitse vertaling van een willekeurige Western. Het type film waar de Duitse nasynchronisatie het beste tot z'n recht komt

[permalink] geplaatst op 14 november 2009, 20:03 uurStephan schreef:
"Zieh dein Revolver Joe..."
Yup. Helemaal geen slechte dub btw.
Vind dat altijd meer een lachfilm worden dan. Het is vaak niet om aan te horen. Kijk de dvd wel weer een keer.
[permalink] geplaatst op 17 november 2009, 1:39 uur
Mét TT-ondertiteling (in het Duits maartoch)!
Ik had beloofd om hem te herzien, dus bij deze.

[permalink] geplaatst op 18 november 2009, 3:29 uurVolgens de ZDF:
"Gut gespieltes erotikdrama"!
BTW, ik heb nooit geweten dat Roel Reiné één van de producenten was!
Owja, en nu kan ik het zwembad weer héél erg goed voor ogen halen (zie enkele berichten hierboven)!

[permalink] geplaatst op 18 november 2009, 3:54 uurKijk de
Making of Die zal je zeker waarderen...
4,0
[permalink] geplaatst op 7 januari 2010, 16:19 uurPrima film.
Hell, ik voelde de spanning in het begin goed!
Het leek wel of ik zelf een blind swingersdate had.