132.162 gebruikers | 82.768 films | 30.180 regisseurs | 3.420.438 berichten | 4.773.332 stemmen

locatie: Films » Cellular (2004) » Info

Actie / Thriller
94 minuten

geregisseerd door David R. Ellis
met Kim Basinger, Chris Evans en Jason Statham

Ryan ontvangt een oproep van een vrouw in paniek op zijn mobiele telefoon. De voor hem onbekende vrouw Jessica Martin is ontvoerd. Ze heeft totaal geen idee waar ze is en ze is ervan overtuigd, dat ze niet lang meer te leven heeft. Na zijn eerste twijfel is Ryan overtuigd van de ernst van de situatie. Hij moet helpen, hij heeft geen moment te verliezen; elke seconde telt! Ryan kan alleen maar hopen dat zijn telefoon, die bijna leeg is, hem niet in de steek laat, want wie redt Jessica als de enige lijn met de buitenwereld verbroken wordt?

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 september 2011, 15:54 uur
Redelijk.

Vermakelijke variant op Phone Booth. Niet erg origineel, maar het verhaal met een scheutje humor kijkt lekker weg. Acteerwerk is niet al te overtuigend, al moet een film als deze het ook niet zozeer van sterke acteerprestaties hebben. Al met al vermakelijk en tot nu toe ook veruit de sterkste film van Ellis. 6/10*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 september 2011, 22:17 uur
echt een film die je pakt hij is spannend daarom wil je hem blijven kijken zonder pauze!

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Cellular (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Cellular (€ 11,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Cellular (€ 11,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 november 2011, 15:41 uur
Goede film om eens te kijken als je voor dit genre te vinden bent. De spanning zit wel goed en het acteerwerk is ook wel degelijk.
1 minpuntje misschien : beetje voorspelbaar, maar toch de moeite.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2011, 14:02 uur
Jason Statham *:)*

Dat wordt vanavond hopelijk genieten. Als ik tenminste de film afkijk en niet allang ben afgehaakt door die kut reclames.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2011, 21:22 uur
Lekker wegkijk actiefilmpje... licht, vermakelijk, niet te ingewikkeld.. gewoon lekker kijken met wat popcorn erbij :)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 december 2011, 14:14 uur
Wat een leuke spannende film! Met veel plezier naar gekeken. Met verschillende verrassende ingrediënten, die ik hier niet weg wil geven natuurlijk.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 december 2011, 19:32 uur
lekkere film weer van Statham :Y

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 december 2011, 19:49 uur
Blijft een redelijk goede thriller met jason statham.

vanavond maar denk is blitz of killer elite kijken, daar zit jason statham ook in :)

3,0

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 december 2011, 22:22 uur
Goed idee met die kapotte telefoon, je moet er maar opkomen. De vaart blijft er goed in. Soms zelfs op het ongeloofwaardige af, maar dat wordt met humor goedgemaakt. Leuke film.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 december 2011, 23:34 uur
Te matig, enorme tegenvaller

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 januari 2012, 23:48 uur
Viel erg tegen. De film was erg voorspelbaar en ongeloofwaardig met af en toe erg slecht acteerwerk. Soms schoot ik hierdoor zelfs in de lach... Zo slecht.

Maargoed, er zitten ook wel spannende stukken in en het is leuk dat er ook wat humor in zit af en toe. Verder kan ik weinig goeds zeggen. Naar boven afgerond dan maar een 2,5.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2012, 1:22 uur
ach... om te kijken gaat het wel.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2012, 12:17 uur
Zeer ongeloofwaardig met die telefoon. Maar voor mij wordt het dan weer absurd en komisch en de film barst van de actie, loopt vlot door, dus verveelde mij niet snel. Acteren viel mij erg mee.
Goed weg te kijken met verstand op nul en zin in actie :)