134.878 gebruikers | 85.649 films | 31.031 regisseurs | 3.506.924 berichten | 4.928.091 stemmen

On Deadly Ground (1994)

Actie / Avontuur
101 minuten

geregisseerd door Steven Seagal
met Steven Seagal, Michael Caine en Joan Chen

De Aegis Oil Company vervuilt de natuur en de baas Michael Jennings (Caine) schijnt zich daar geen zorgen over te maken. Als werknemer Hugh Palmer (Richard Hamilton) een diskette voor hem achterhoudt met informatie waarmee hij zijn bedrijf kan verliezen, wordt Palmer vermoord. Forrest Taft (Seagal), een goede vriend van hem, besluit wraak te nemen en er voor te zorgen dat het corrupte bedrijf verdwijnt.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 december 2010, 17:23 uur
Poppe schreef:
Wat een crapfilm.. Seagal verheerlijkt zichzelf zodanig dat het echt zielig wordt..

Over de vreselijke moralen maar niet te spreken.. Ieuw!!!!

Ik sluit me hier volkomen bij aan!
Heb die Steven Seagal zowiezo nooit iets gevonden...

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 februari 2011, 16:41 uur
Zijn er naar Nico en under siege eigenlijk nog wel goede seagal films gemaakt? vroeger had ik hem nog wel hoog zitten maar de laatste tijd irriteer ik me mateloos aan hem met dat natuur en milieu geouwehoer en zijn boeddhistische gezever

» Laagste prijs voor deze film op DVD

On Deadly Ground (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

On Deadly Ground (€ 7,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

On Deadly Ground (€ 8,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 februari 2011, 11:00 uur
Wernertje schreef:

Jazeker wel. Under Siege 2 vond ik erg goed :Y

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 februari 2011, 11:10 uur
Kan er niks aan doen maar ik vind dit wel een 'coole' Seagal film :) Komt ook door de omgeving waarin de film zich afspeelt en de geweldgie rol van Caine die deze rol nu een van zijn slechtste ervaringen noemt. Een beetje een over het paard getild mannetje als je het mij vraagt. Hij heeft nu succes dankzij Nolan maar destijds steld zijn carriere niet veel meer voor aangezien hij ook in het vierde deel van de Jaws serie speelde :')

De scene aan het begin van de film in de bar was ook erg leuk. Op deze manier kun je denk ik het beste mensen leren dat ze verkeerd bezig zijn. Beter dan een taakstrafje of een gesprekje met een coach :Y

De speech aan het einde waar iedereen zo over valt. Het is misschien wat te maar hij heeft wel gelijk. Nu praat bij iedereen erover niet...

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 april 2011, 9:52 uur
Een van Seagals minste; hier hangt hij net iets te veel de indiaan uit en net iets te weinig de vechtschoen. Van klappen uitdelen komt haast niks in huis. Jammer ook dat ze de regie aan hem hebben overgelaten.