Black Knight (2001)

geregisseerd door
Gil Jungermet
Martin Lawrence,
Marsha Thomason en
Tom WilkinsonJamal is werkzaam in een Middeleeuws-pretpark. Na een duik in het water, waar hij een ketting ziet liggen, wordt hij opeens wakker in het 14de eeuwse Engeland. Hier moet hij het met de hulp van een voormalig ridder en een dienstmeisje opnemen tegen een slechte koning.
1,5
[permalink] geplaatst op 22 augustus 2010, 10:58 uurZeldzaam slechte film. Geen moment grappig gedurende het uur dat ik het een kans gegeven heb.
3,0
[permalink] geplaatst op 22 augustus 2010, 12:51 uurLeuke familie film zou ik zegen, want komedie is het niet (Nauwelijks gelachen) leuk verhaal een beetje combi van Fantasie en de moderne tijd.
Matig geacteerd ook door Martin Lawrence jammer maar veder is het een kant-en-klare hap om zo te zeggen. 2,5*
3,5
[permalink] geplaatst op 30 september 2010, 7:46 uurop zich zeker geen super film maar hij kijk wel gewoon lekker weg. Zoals hierboven al gezegd is, gaat hij er wel mee door als familiefilm.
2,0
[permalink] geplaatst op 8 oktober 2010, 3:16 uurHet verhaal slaat nergens op en het niveau is erg matig, maar de film is nog altijd verre van onkijkbaar.
1,0
[permalink] geplaatst op 22 februari 2011, 21:40 uurDe titel slaat al helemaal nergens op. Belachelijk bijdehandte film met een bloedirritante Lawrence. Ik heb hem altijd maar een vervelend gastje gevonden met waardeloze "humor". Zelfs met een mix van eddie murphy, chris rock, chris tucker en jar jar binx overschrijdt hij die ellende nog en dat is meer dan ik kon verdragen. We hebben al gauw sinds de startblokken van deze film allerlei objecten naar het beeld lopen gooien. Dat verhaal is echt een regelrechte schande.
[permalink] geplaatst op 22 februari 2011, 22:11 uurPEN15 schreef:
De titel slaat al helemaal nergens op.
Hij is toch een zwarte ridder...?
3,5
[permalink] geplaatst op 7 juni 2011, 11:08 uurLeuke film om lekker onderuit gezakt naar te gaan zitten kijken. Hele flauwe humor maar dat maakt het juist leuk en al helemaal omdat Martin Lawrence de hoofdrol speelt.
2,0
[permalink] geplaatst op 8 juni 2011, 23:10 uurDe grapjes zijn allemaal nog net om aan te horen en zien. Helaas is het einde behoorlijk saai. Het moment dat Jamal nog in de ontkennings fase zit is het grappigst.
2,5
[permalink] geplaatst op 10 juni 2011, 21:21 uurIk moet altijd lachen om Martin Lawrence, maar verder is het niet veel.
3,0
[permalink] geplaatst op 11 juni 2011, 22:59 uurFilm kijkt lekker weg, is vooral de eerste helft erg grappig, daarna zwakt het verder af.
Omdat ik de humor van Lawrence wel kan waarderen geef ik hem nog een voldoende.
Had bijvoorbeeld Jack Black deze film gespeeld, dan was het een onvoldoende geweest.
3,0
[permalink] geplaatst op 28 juni 2011, 1:15 uurIk vond hem best goed om na te kijken. Ik kan zo hier en daar wel lachen om Lawrence. Al vond ik de film soms wat langdradig overkomen. De film is niet te serieus bedoelt en daarom moet je er maar met een grote knipoog naar kijken, anders zal het nog tegenvallen.
3,0
[permalink] geplaatst op 28 juni 2011, 9:47 uurHelemaal mee eens! Prima filmpje om met je vrienden te kijken, mede door de luchtige humor. En het verhaal is eigenlijk best orgineel voor een comedy.
1,5
[permalink] geplaatst op 1 januari 2012, 1:09 uurVervelende film van een vervelende acteur. Met moeite uitgekeken. Behalve Blue Streak geen leuke comedies gemaakt. Altijd de zelfde grappen. Simpele en flauwe humor kan soms leuk zijn maar dit... 1.5
1,5
[permalink] geplaatst op 4 januari 2012, 16:46 uurTegenvallende komedie, waarbij je wel een enorm grote Martin Lawrence fan moet zijn om dit nog te kunnen waarderen. Want het moet gezegd worden dat Lawrence in deze film wel heel erg aanwezig is. Voor bijrolspelers lijkt er hier nauwelijks plaat en dan wordt het hier toch een iets teveel de Martin Lawrence show, die niet goed uitpakt.
Het verhaal is ook wel te onnozel voor woorden. In een gracht vallen en bijna 700 jaar terug in de tijd in een of ander oud middeleeuws plaatsje belanden. Op zich niet erg, maar Lawrence is te druk hier en waar hij zich op sommige momenten juist wat gedeisd dient te houden, treedt hij daar te nadrukkelijk op de voorgrond.
Het eerste half uur is nog redelijk goed te doen trouwens, daarna beginnen de irritaties wel te komen.
2,5
[permalink] geplaatst op 18 februari 2012, 21:29 uurKreeg er hfdpn vn
2,0
[permalink] geplaatst op 20 februari 2012, 13:13 uurBlack Knight is een zeer matige film met in de hoofdrol Martin Lawrence. Hij eist de hele film op en dat komt niet ten goede want zowel het verhaal als zijn acteerwerk is matig en weinig diepgaand. De gehele film kijkt opzich wel fijn weg, maar is een dag later ook weer vergeten. Daardoor 2,0*