menu

Hier kun je zien welke berichten joeygamer2 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

50/50 (2011)

3,5
geplaatst:
Geinig,

Film begint wel vrij oke. De stukjes met Seth Rogan vond ik toch nog het leukst, af en toe wel eens gelachen. De film weet me daarentegen niet te raken, tot letterlijk net het einde. Verder is de film vrij oke met af en toe ook wel 'cringe' stukjes waar ik het toch wel moeilijk had, maar ook geinige stukjes met Seth Rogan. Ook lekker kort dus hij is zeker goed te kijken!

Drama: 3,0
Komedie: 3,0

Belko Experiment, The (2016)

3,5
Bruut,

Eerder al een film van deze regisseur gezien en was best benieuwd naar deze film die in Duitsland 18+ is. Toch wel vaak benieuwd naar 18+ films die meestal vermakelijk zijn en mijn aandacht wel kunnen trekken.

Begint vrij OK en het duurt ook niet lang voordat de actie begint. Als de actie er eenmaal is komt de spanning ook naar voren en ik heb deze spanning de hele film door gehouden. Aantal zeer brute kills en ook heel bloederig. Ik begon op een gegeven moment ook een haat te krijgen naar sommige personages en ik hoopte echt dat ze een brute payback gingen krijgen en dat kregen ze ook!

Bijzonder einde ook. Wel echt een einde waar je een tweede deel op zou kunnen maken, maar het lijkt mij verstandig om het bij één deeltje te houden.

Ik heb me hiermee vermaakt, een echte aanrader voor mensen die houden van een brute en bloederige film. Misschien wel één van de bloederigste films die ik heb gezien!

Cloverfield (2008)

4,0
Heerlijk,

Monsterhorrors/alienhorrors zijn echt mijn favoriet qua horror genre. Deze film wou ik al een tijdje zien, helaas ben ik hem niet op TV tegengekomen. Gelukkig een half jaar Videoland gekregen en daar stond deze film gelukkig op!

De film begint eigenlijk best rustig en leuk met een feestje. Het camerawerk wist ik van te voren al dat het de hele tijd met een handcamera werd gefilmd. Daar hou ik echt van, lekker origineel en het voelt zo écht alsof je er net bij bent. Het geschud en gebeuren vond ik totaal niet vervelend, het voelt juist realistisch. Maar goed, het begint vrij grappig en leuk, dus ik was al meteen geboeid. Leuke personages geen enkele vervelend, vooral diegene die bijna de hele tijd de 'cameraman' is vond ik leuk!

Wanneer 'het' begint wordt het nog interessanter en boeiender. Vooral als ze door de straten rennen en door de metro lopen is het lekker spannend en voelt het realistisch. 'Het' zelf zag er zeer goed uit en de kleine monstertjes/aliens die uit 'het' komen vond ik er ook zeer goed uit zien. Verder zakt het op het einde een klein beetje in, maar verder een zeer boeiende en heerlijke film.

Ik zag dat er nog 2 andere delen van zijn, dus daar ben ik ook naar benieuwd. Ik hoop dat die op TV komen zodat ik ze lekker kan kijken!

Cowboys & Aliens (2011)

3,0
geplaatst:
Prima,

Tijdje geleden dat ik de film voor het eerst zag. Ik had de film toen een 4,0 gegeven en bedacht me dat het eigenlijk wel te hoog was voor deze film. Toen was ik helemaal fan van monster/alien films en vond ik deze film heel spannend.

Nu vond ik de film alsnog wel lekker spannend op sommige momenten. Lekker duister op sommige momenten en daar hou ik wel van. De alien zag er wel ok uit, niet echt heel origineel en mooi, maar alsnog kon die wel lekker eng zijn. De film duurt wel echt iets te lang en sommige stukken waren niet heel erg boeiend. Gelukkig was het merendeel wel interessant en heeft de film nog wel een voldoende gescoord.

Van 4,0 naar 3,0.

Western: 3,0
Sciencefiction: 2,5

Crush (2013)

3,0
geplaatst:
Prima,

Film die niet verveeld en heel de film door interessant blijft. Je vraagt je toch af op een gegeven moment wie nou een beetje de 'crush' heeft op Scott, omdat het toch twijfelachtig is. Verder prima acteerwerk en verlegen meisjes vind ik af en toe wel eens interessant en bijzonder Ik vroeg me wel af toen dat meisje in Scott zijn huis was hoe zij die sleutel weer heeft teruggelegd of heeft ze de deur open gelaten? Zou Scott dat dan niet verdacht hebben gevonden? Of is er misschien nog een andere mogelijkheid hoe ze de sleutel weer heeft terug kunnen leggen?

Gewoon prima, ik kan zo'n film op zijn tijd wel waarderen!

Deer Hunter, The (1978)

2,5
geplaatst:
Niet mijn ding.

Vorige week gekeken. Lange oorlogsfilms zijn meestal niet mijn ding, tenzij er echt veel actie, spanning en drama in zit. Deze film had het niet heel veel, alleen het drama. Het duurt vooral echt heel lang voordat ze eindelijk in Vietnam aankomen en dan is het ook niet zo heel lang. Begin vond ik heel saai ik snap dat ze de personages willen introduceren en een beetje drama er in willen gooien, maar mij konden ze niet raken. Alleen de stukjes in Vietnam zijn erg spannend en het acteerwerk is daar heel sterk. Na Vietnam wordt het nergens meer echt goed, enkele stukken nog wel interessant. Vooral het einde is weer erg sterk. Het verhaal steekt goed in elkaar en het acteerwerk is heel goed, daarom het hogere cijfer. Maar verder duurde de film echt te lang en had het veel saaie punten.

Drama: 3,5
Oorlog: 2,5

Domestics, The (2018)

3,0
geplaatst:
Goede actie,

Viel me meteen op dat het stukje 'horror' in 'actie' moest veranderen. Horror is het echt nergens en actie is er volop. Af en toe paar rust stukjes en actie op de goede momenten. Vooral het eind stukje vond ik toch nog wel lekker. Deed me inderdaad ook denken aan The Purge met al die bendes die er waren, vooral aan deel 2 van The Purge. Eén ding wat me op viel was dat ze tijdens de autorit beschoten werden door die Gamblers en dat er bloed op de voorruit opeens was, terwijl de vrouw pas later werd geraakt? Volgens mij was dit een erge fout naar mijn gevoel. Verder gewoon lekkere actie en ja qua verhaal misschien niet echt kijken, maar vooral de actie!

Double Jeopardy (1999)

2,5
geplaatst:
Mwa,

Film die ik al heel snel door had, helaas is de film dan niet zo heel bijzonder meer. Op zich bleef de film wel interessant, want voor mijn gevoel leek de film snel voorbij te zijn. Ook vervelend dat er veel dingen in zitten waar toeval een grote rol speelt. Ik vind dit meestal in actie films minder belangrijk dan een film als dit. Thriller was deze film ook niet echt, want je weet toch alles al en je kan wel makkelijk voorspellen wat er komen gaat. Paar erger puntjes, maar verder niet oninteressant.

Thriller: 1,5

Eaters (2015)

1,0
geplaatst:
Slecht,

Ik had al wel verwacht dat ik naar een slechte film ging kijken door de lage beoordeling op MM. In het begin vond ik het geluid en beeld nogal raar, maar dat was expres gedaan denk ik? Of was dat gewoon niet helemaal goed gelukt naar mijn mening? Nadat ze die motorbende tegen komen zag ik pas echt dat het acteerwerk steeds slechter werd. Ik had al meteen ingegrepen als iemand zo zou acteren, zo nep, zo overdreven. Toen ze in dat stadje aankwamen dacht ik dat er eindelijk wat ging gebeuren, maar dat viel ook reuze mee. Ik snapte ook helemaal niet wat ze nou allemaal daar aan het doen waren in dat stadje. Op een gegeven moment hoor je ook geschreeuw in de video en staan ze allemaal doof te kijken alsof er niks aan de hand was. Blijkbaar was er ook niks aan de hand, want niemand was gewond dus waar kwam dat geschreeuw vandaan? Ook dat einde sloeg nergens op, die man schoot iedereen daar neer en niemand deed wat tegen hem? Ook heel legit. Het enige positiefe was dan wel dat ik dacht op het einde van: 'Oh, is hij nu al voorbij gelukkig maar.' Dus gelukkig duurde de film voor mij niet al te lang.

Stel je kijkt films voor plezier of je kijkt lekkere horror films, dan zou ik deze achterwege laten. Ik kijk zowat alles hoe slecht het ook is, om toch een beeld te krijgen hoe slecht een film soms kan zijn..

Horror: 1.0

Escape Room (2017)

1,5
Teleurgesteld,

Mijn broertje zei dat Escape Room een leuke film was en toen hij naar de film omschrijving keek dacht hij ook dat het deze film was. Achteraf bleek dit een andere film te zijn dan hij gezien had. Ik gok dat hij die van 2019 heeft gezien en nu ben ik toch weer benieuwd naar die film.

Maar goed, het begin leek een beetje op de film Djumanji met dat kistje daar deed het me in ieder geval aan denken. Dan zag ik toch weer een bekend gezicht uit Scream en begon ik me meteen te ergeren dat hij dat kistje koopt, want wat heb je nou aan één kistje en er wordt zelfs gezegd dat het kistje duister is...

Irritante flitsen ook als ze net de escape room in gaan en op het einde ook vervelend. Nergens vond ik het spannend of eng worden, maar gelukkig is het meeste van de film niet erg saai. Alleen het einde vond ik saai en raar.

Acteerwerk ook matig en vond het ook echt heel irritant dat ze op een gegeven moment de hoop opgaven en ze dan weer verder gingen en dan weer de hoop opgaven en dat sommige personen ook weer heel dom deden.

86 minuten voelden op het einde toch wel echt te lang worden, dus gelukkig is de film niet al te lang. De andere twee Escape Room films ben ik ook benieuwd naar en ik hoop dat die beter zijn dan deze.

Face/Off (1997)

Alternatieve titel: Face Off

3,5
geplaatst:
Sterke actie!

Inderdaad, betere Woo. Hard Target en Mission Impossible 2 vond ik niks. Broken Arrow moet ik nog eens herzien, is een tijdje terug. Vooral de actie was in deze film echt heel goed.

Originele film, het verwisselen van gezichten. Het is even omschakelen als Nicolas Cage van 'bad guy' naar 'good guy' gaat en natuurlijk ook andersom voor John Travolta. Daardoor moet je ook beide personages goed kunnen spelen. Vooral Cage doet dit echt briljant goed. Er is ook een beetje drama aanwezig, maar dat vond ik dus wat minder in deze film. De film moet het vooral hebben van over the top actie. De actie is ook zeer vermakelijk en leuk om naar te kijken. Het einde is wel echt iets té en mocht ook wel ingekort worden, maar de actie was wel lekker aanwezig.

Actie: 3,5
Thriller: 3,0

Green Inferno, The (2013)

Alternatieve titel: Caníbales

2,5
geplaatst:
Saai begin,

Het begin duurt nogal lang en wanneer je denkt van nu gaat het beginnen begint het nog steeds niet. Je hebt horror films waar je echt meteen in de actie en spanning kom of waar je een klein stukje intro hebt en het dan begint. Helaas is het bij deze film niet zo. Alhoewel het begin op sommige kleine stukjes nog wel interessant blijkt te worden. Na de vliegtuigcrash lijkt het wel alsof iedereen een beetje de weg kwijt is en slecht gaan acteren en hele domme acties gaan uitvoeren.

Als ze in die stam terechtkomen is er meteen een brute kill die mij wel eventjes vastgreep. Daarna komen er nog wel een aantal klemmende kills, maar die allereerste is echt wel het bruutst. Ik vroeg me nog wel af waar dat meisje opeens was die ontsnapte. Dood? Ik was nog aan het twijfelen of ik haar misschien zag aan een van die speren toen ze weer terug gingen naar het neergestorte vliegtuig. Verder vond ik het einde nogal meh. Het meisje verdedigt die kannibalen, maar ze zouden sowieso die vermoorde mensen bij de vliegtuigcrash vinden dacht ik.. Ook vroeg ik me de hele tijd af of die ene jongen het nog overleefde op het eind. Ik hoop echt van niet Saai begin, redelijk sterk midden en een meh einde.

Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)

Alternatieve titel: Hänsel und Gretel: Hexenjäger

3,5
Blijft lekker,

Ruim een jaar geleden gezien en was toch benieuwd of deze me nu anders zou bevallen nu ik wat kritischer ben geworden. Ik weet niet precies meer hoe ik me voelde toen ik de film voor het eerst zag, maar blijkbaar erg goed door het hoge cijfer.

Goed begin met af en toe wat mindere stukken de confrontaties met de heksen zijn nog wel spannend en leuk om te kijken. Verder hangt er op sommige punten een duister sfeertje. De heksen zien er prima uit net als de trol. Het bloed vind ik er wat minder uitzien het lijkt een beetje op een soort drab met stukjes erin.

De actie blijft bijna de hele film door hangen en er is bijna nergens een pauze om rustig bij te komen en dat vind ik wel lekker. 88 minuten puur vermaak door de actie. Vooral het einde heeft lekker veel actie!

Ik vond het ook jammer dat er bijna geen aandacht werd gegeven aan de witte heks met rode haren toen ze op het eind dood ging maarja toen was de film al zowat weer voorbij.

Van 4,5/5,0 naar 3,5/5,0

I Spit on Your Grave (2010)

3,5
Verrassend,

Had al gelezen dat dit een heftige/brute film zou worden. Dat trok wel mijn interesse dus ik besloot deze maar is te gaan kijken!

Begint vrij teleurstellend, niet zo veel spanning en dacht eerst dat ik zelfs de verkeerde film had aangezet. Toen dacht ik van: nu gaat het gebeuren, nu wordt het spannend! Maar helaas dit bleek niet zo te zijn. Toen kwam de verkrachtingsscène en kwam de spanning opzetten. Ik vond dit stukje nog wel meevallen qua bruutheid, maar de spanning was zeker aanwezig.

Dan heeft het middenstukje van de film af en toe wat spanning en dan begint het (wat eerst absurd leek) einde er aan te komen. Opeens is Sarah Butler weer terug en niemand heeft ooit iets van haar waargenomen. Dan begint er bij mij wel een vraag binnen te schieten van hoe kan dit? het einde heeft dan wel weer zeer spannende en brute scènes. Door de brute en originele kills en dan was eigenlijk het einde het beste van de film, want dat wist me wél te pakken door de spanning. Ik vond een aantal best goed acteren (Andrew Howard, Chad Lindberg) en een aantal ook weer niet echt (Sarah Butler, Daniel Franzese).

Er zijn nog 2 andere delen en die ga ik binnenkort ook kijken! Voor nu vond ik deze film alleen in het begin wat tegenvallen en is het einde wat sterker.

I Spit on Your Grave 2 (2013)

3,0
Redelijk vervolg,

Lijkt heel erg veel op deel 1, maar deze keer met een model en niet in het bos. Nog steeds vond ik de hoofdrolspeelster niet al te best en ik vond deze hoofdrolspeelster wat te overdreven spelen. Op het einde viel dat gelukkig een beetje weg.

De verkrachting/marteling scènes tegen het meisje waren deze keer wat intenser en bruter naar mijn mening. Ik dacht op een gegeven moment: nu zal het vast wel klaar zijn, maar het ging steeds maar door en door.

De stukjes in de grot waren nogal vaag met telkens geknipte stukjes. De manier waarop de hoofdrolspeelster de mensen pakt die haar pijn hebben gedaan vond ik deze keer wel veel te gemakkelijk gaan.

De martelingen/kills op het einde gingen deze keer wel wat sneller voorbij dan in het eerste deel naar mijn gevoel. Iets minder intens en bruut dan in het eerste deel, maar nog steeds zeer spannend gebracht!

Al met al een redelijk vervolg op deel 1 nog steeds zeer spannend in een aantal stukjes. Benieuwd naar het laatste, derde deel. Laat ik die ook maar eens binnenkort kijken

I Spit on Your Grave 3: Vengeance Is Mine (2015)

Alternatieve titel: I Spit on Your Grave III

2,0
Beetje onnodig,

Dit is een vervolg op deel 1, met hetzelfde getraumatiseerde meisje. Deel 1 en 2 zijn naar mijn mening zeker beter dan dit deel. Weer een deel met een paar brute kills, iets minder dan deel 1 en 2 wel.

Op sommige momenten nog wel best saai en het enige interessante zijn dan de kills. Ik vond Sarah Butler nu ook heel irritant en minder leuk om naar te kijken dan deel 1. Aantal kills die nog wel lekker bruut zijn en nog beklemmend zijn.

Verder beetje onnodig het voegt niet zo veel toe aan de vorige delen en ik vond juist op sommige momenten dat Sarah Butler zelf niet goed bezig was..

Pledge (2018)

2,0
Lekker kort,

Leek me een interessante film en deze was ook nog eens kort, dus ik besloot om deze te gaan kijken.

Een OK begin niet veel op aan te merken. Ik snapte alleen niet waarom ze eigenlijk meededen aan dat ontgroeningsgebeuren, waren het de meisjes? De ontgroening zelf vond ik niet heel erg spannend of eng de spanning komt pas op het einde.

Het einde werd dan toch wel iets spannender. Ook vond ik het einde veel te snel gaan. Er werd weinig uitleg gegeven en er werd zomaar wat gedaan. De film was niet heel lang dus ik snap niet echt waarom ze het einde zo vaag en snel hebben laten gaan, terwijl dat zeker nog kon worden verduidelijkt.

Jammer dat alleen het einde spannend was, maar ook tegelijkertijd te vaag was

Red Sparrow (2018)

2,0
Saai,

Ik hou niet zo van Russische spionage-achtige films, maar toch even met de familie gekeken. Jennifer Lawrence wel altijd leuk om te zien en dat brengt het cijfer wel wat meer omhoog.

De hele film was saai op een aantal stukjes na, maar dan ook echt op een klein aantal stukjes na. De lange speelduur van 140 minuten had echt wel wat korter gemogen. Naar het einde toe dacht ik wel van wanneer is de film voorbij.

Ook aantal vage stukjes en Lawrence slaat een paar mensen neer waar ik ook van dacht: oké nu is het wel weer genoeg. Acteerwerk vond ik dan zeker niet verkeerd en de manier van filmen was ook niet verkeerd.

Nét geen 1,5* dus voor nu een matige 2,0* als het verhaal je niet aanspreekt of je twijfelt of je deze film wel zou kijken, dan zou ik hem overslaan.

Riddick (2013)

Alternatieve titel: Riddick: Rule the Dark

4,5
Mijn favoriet,

Gisteren deze film voor de vierde keer gekeken en ik weet nog goed hoe ik me voelde toen ik deze film voor het eerst keek, een paar jaren geleden. De eerste 16+ film die ik voor het eerst volledig keek. De spanning bleef toen echt de hele film door bij me. De beste film ever had ik toen gekeken in mijn ogen, ik had nog nooit zo'n spannende en geweldige film gezien.

Nu, een paar jaar later, blijft dit nog steeds mijn favoriete film. Misschien ook omdat er een heel verhaal achter zit, maar ook omdat ik dit genre gewoon heel lekker vind. Pitch Black keek ik ook later dan Riddick, terwijl Pitch Black het eerste deel van de reeks is. Pitch Black lijkt heel erg op Riddick en die vond ik ook echt geweldig, daarom staan ze beide ook heel hoog in mijn top 10.

De planeet waarop Riddick zich bevind ziet er goed uit en meestal is de setting voor mij al weer een pluspunt erbij, zoals Lord of the Rings, Predator en Interstellar. Verschillende films waarbij de setting me het meeste aansprak. De Aliens in deze film vond ik er ook heel goed uitzien en ook heel dreigend. Natuurlijk zijn deze aliens wat 'simpel' bedacht en lijken ze een beetje op een hond en schorpioen, maar dat maakte me voor de rest niks uit.

Het beste stukje is dan toch wanneer de premiejagers op de planeet komen en Riddick ze één voor één probeert te pakken. Spannendste stukje van de hele film. CGI oogt inderdaad wat meer zeggen goedkoop en dat viel mijn broertje ook al op, maar dat zijn dan de 0,5 sterren die de film mist om voor mij perfect te zijn.

De kills vond ik vroeger al best goed en die vind ik nog steeds heel erg goed. Ik kan me niet echt veel films bedenken die betere hebben en dat is ook weer wat goeds aan deze film. Vin Diesel doet het dan ook weer super goed net als de vorige films om de stoere Riddick te zijn en hem vind ik dan ook altijd het interessantst in de film.

Verder was het einde ook nog wel een stukje waar ik de CGI wat minder vond. De spanning is op het einde nog steeds aanwezig, beetje horror achtig vond ik het vroeger.

Spanning van begin tot eind net als het genot. Een soort van 'guilty pleasure' voor mij. Lage scores terwijl ik hem echt heel heerlijk vind. Sinds dat ik de film heb gezien wacht ik op het vierde deel van deze reeks, helaas denk ik zelf dat dat nog wel een tijdje kan duren.

Top 10- nummer 1 laat ik hem voor nu nog staan, wellicht dat andere films in mijn top 10 deze film nog van de troon kunnen stoten. Ik moet er een aantal nog opnieuw gaan kijken!

Silence of the Lambs, The (1991)

3,5
Goed,

tweede film uit de Hannibal reeks die ik heb gezien. Hannibal (2001) was de eerste en toen wist ik nog niet veel van de reeks af. Blijkbaar is Manhunter (1986) het allereerste deel uit de reeks, maar het lijkt alsof dit deel het allereerste deel zou moeten zijn.

De film begint vrij OK nog niet echt spannend, alhoewel Anthony Hopkins het wel wat spannender brengt. Het vliegt allemaal snel voorbij en er gebeurt niet zo super veel interessants naar mijn mening, tot de scene waar Hopkins in een kooi zit en met Foster zit te praten. Daarna begint het vrij spannend te worden en vond ik het vrij goed bedacht dat Hopkins het gezicht van een man op zijn eigen gezicht plakt om te kunnen ontsnappen. 'Buffalo Bill' vond ik ook erg goed spelen, vrij psychopathisch en eng. Het stukje waar Foster het huis van 'Buffalo Bill' binnen gaat vond ik het spannendste en het beste!

Verder ging het snel voorbij en zat ik te twijfelen tussen 3* en 3,5* maar ik vond deze film toch beter dan de meeste films die ik 3* heb gegeven dus is het nog net 3,5* geworden!

Sin City (2005)

Alternatieve titel: Frank Miller's Sin City

2,0
Niet mijn ding,

Leek me wel een interessante film. Ik zag hoge waarderingen dus ik dacht: dit moet een goeie zijn!

Begint wel veelbelovend, vind het zwart-wit met af en toe nog wat kleur lekker origineel. Het acteerwerk zeker best goed ook! Maar helaas vind ik het op sommige stukken te bizar en absurd. Vooral het eerste verhaal vond ik heel erg apart en nergens op slaan.

Het tweede verhaal begint nog wel OK alleen begon het na een tijdje wat saai worden. Ook weer een aantal absurde stukken.

Het derde verhaal vond ik dan toch het beste, maar dat was dan ook weer niet het interessantste om naar te kijken.

Het acteerwerk en de originaliteit brengen deze film qua punten nog wat omhoog, anders zou het nog lager zijn geweest. Actiescènes waren nog wel te doen met een paar zo absurde dat ik wel eens moest lachen om hoe slecht het er uit zag.

Toch nog net een 2,0/5,0 geworden, helaas is dit niet zo mijn ding. Ben wel benieuwd naar deel 2 even kijken of dat beter of juist slechter is.

Stardust (2007)

3,5
geplaatst:
Leuk!

Voor een fantasiefilm een best hoge rating, dus ik was best benieuwd naar deze! Meestal vind ik avontuurfilms na een tijdje best saai worden, alleen met deze combinatie met fantasie bleef het interessant.

In het begin leek het alsof de film de verkeerde kant op leek te gaan naar mijn mening. Aantal snelle scènes die voor mij iets te snel gingen en die olifant die je als eerste zag vond ik er niet heel mooi uit zien. Ik was dus bang dat de film de verkeerde kant op zou gaan. Dit was niet het geval en een aantal mooie special effects maakten dit weer goed! De 2 hoofdpersonages konden me niet echt overtuigen en vooral de wat bijfiguren vond ik het leukst!

De combinatie tussen aantal serieuze stukken en een aantal, vooral komische, stukken was goed uitgevoerd en hierdoor bleef de film lekker boeiend. Leuke film, met als toppunt het einde waar ik echt heel lang heb gelachen

Fantasie: 4,0
Avontuur: 3,5
(Komedie) 3,5

Taken (2008)

3,5
geplaatst:
Lekkere actie,

heb een paar keer geprobeerd deze film te kijken, maar ik kwam niet verder dan 10/15 minuten in het begin. Ik weet ook niet meer waarom, misschien vergeten op te nemen de hele tijd.. Gelukkig stond deze mooi op Videoland en kon ik hem kijken!

Het duurt eventjes voordat de actie begint, maar als de actie er eenmaal is is deze erg goed! Af en toe vond ik het wel vervelend dat de camera wat schudde tijdens de actiescènes, maar na een tijdje vond ik het niet zo erg meer! Er is genoeg vlotte actie die de film de hele tijd boeiend houdt. Toch wel afgevraagd waarom deze film zo'n hoge beoordeling krijgt. Ik vond hem dan toch niet zo goed voor deze beoordeling. Daarom ook een nipte 3,5!

Ben benieuwd naar deel 2. Voor mijn gevoel heb ik daar ook het begin al eens van gezien..
Actie: 4,0
Thriller: 3,0

Terrifier (2016)

1,5
Enge clown,

Ik ging vrij positief de film in. Ik zag veel hoge cijfers langskomen, dus ik was vrij benieuwd hoe deze film zou lopen.

Begint best OK, nog wel een beetje vaag allemaal. Maar dat is niet zo heel erg. De eerste keer dat de clown in beeld kwam was ik blij verrast dat hij er eng uit zag ook en ik vond het acteerwerk ook heel erg goed.

Wat daarna volgt zijn hele domme mensen die gewoon de dood opzoeken. Dat is wat ik haat aan horror films, als de mensen zo dom doen dat de horrormomenten en schrikmomenten heel makkelijk te doen zijn. Ik hou meer van horror films waar de schrikmomenten wat complexer zijn en niet zo simpel met een paar domme mensen.

Helaas blijft dit de hele film door zo gebeuren en kon ik er weinig plezier aan beleven. Een aantal stukken waren nog best wel bruut en de clown speelt echt geweldig goed vond ik! Dat zijn dan ook de enige pluspuntjes aan de film, want verder sloeg het nergens op.

De hele film door ergeren is natuurlijk heel vervelend en dat heb ik ook bijna nooit en daarom helaas dit lage cijfer. Blijkbaar is dit een vervolg (?) en ben toch benieuwd naar het eerste deel, wat hopelijk betere, complexere, horrorstukjes heeft.

Nét geen 2,0*