menu

Hier kun je zien welke berichten lowlander69 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

9. April (2015)

Alternatieve titel: April 9th

2,5
Weinig boeiende film over het armzalige Deense leger tegen het oppermachtige Duitse leger.Een fietsbrigade tegen tanks is inderdaad een ongelijke strijd.

Black Rock (2012)

0,5
Totaal ongeloofwaardige film over 3 huppeltrutjes die 3 doorgedraaide ex-soldaten tegenkomen op een eilandje.Bovendien zeer slecht geacteerd.Slecht slecht slecht.

Freelancers (2012)

0,5
Waardeloze film op alle fronten.Idioot verhaal,slechte muziek en matige actie.
De Niro speelt op de automatische piloot en Whitaker speelt ook niet best.
50 cent is gewoon lachwekkend slecht.Die kan voor geen meter acteren en komt niet verder dan wat monotoon gemompel.

Gettin' Square (2003)

3,0
Leuke misdaadfilm met een goede cast en enkele hilarische momenten.

Hard Way, The (1991)

4,5
Een zwaar ondergewaardeerde komedie met een schitterende James Woods maar Michael.J.Fox is ook goed en ook het spel van Stephen Lang is het vermelden waard.Zeker een van de beste Aktie/Komedies van de jaren 90.

Hierro (2009)

3,0
Aardige film.Eigenlijk meer drama dan thriller met goed spel van Elena Anaya.Camerawerk is ook dik in orde.

Hooper (1978)

4,0
Als kind gezien in de bioscoop en nu op Blu-Ray gekocht.Het blijft een heerlijk luchtige film over het stuntmannenwerk in films in de jaren 70.Burt Reynolds op zijn best .

Intouchables (2011)

Alternatieve titel: The Intouchables

3,0
Aardige film maar zwaar overgewaardeerd !

Last Man Standing (1996)

3,5
Een vermakelijke gangsterfilm dat zich afspeelt in een klein stadje in Texas.Het is een typische Walter Hill film met een hoog bodycount gehalte en goed in beeld gebrachte aktie.Bruce willis speelt goed maar Christopher Walken is weer geniaal hoewel hij eigenlijk maar een kleine rol heeft.

Lonesome Jim (2005)

3,5
Een behoorlijk deprimerende film over ongelukkige mensen die hun doel in het leven niet bereikt hebben.Casey Affleck speelt weer op zijn bekende lamlendige manier.Het happy end had voor mij niet gehoeven.

Planes, Trains & Automobiles (1987)

Alternatieve titel: Planes, Trains and Automobiles

5,0
Een van de beste komedies ooit en lijkt met elke kijkbeurt beter te worden.Steve Martin en John Candy zijn in topvorm.De cynische Martin tegenover de altijd vrolijke Candy.Talloze komische situaties volgen elkaar op.Echt een topper

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

1,0
Een werkelijk walgend slechte film.Jammer eigenlijk want de eerste film vond ik wel te pruimen.De humor is tenenkrommend slecht.Met als dieptepunt een transformer met een baard en stok Van een verhaal is geen sprake en de film duurt ook veel te lang.Er leek wel geen einde aan te komen.Alleen een ster voor de CGI.