La Stagiaire seizoen 10?
Zal er een seizoen 10 beschikbaar komen voor de tv-serie La Stagiaire? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van La Stagiaire.
Het laatste bij ons bekende seizoen van La Stagiaire (Seizoen 9) dateert van 2024.
La Stagiaire Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 10) van La Stagiaire? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over La Stagiaire seizoen 10 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
La Stagiaire Serie Informatie
La Stagiaire is een Misdaad / Komedie-serie uit 2016-2024. Geregisseerd door Philippe Bérenger met onder meer de acteurs Michèle Bernier, Géraldine Loup en Soraya Garlenq .
Nadat ze door een gerechtelijke dwaling ten onrechte gevangen heeft gezeten, besluit Constance Mayer een nieuwe weg in te slaan. Op 50-jarige leeftijd behaalt de voormalige boerin een rechtendiploma en verhuist ze naar Marseille om bij de veeleisende rechter Frédéric Filiponi in dienst te treden. Constance is een sprankelende, energieke vrouw die zich niet inhoudt en een frisse kijk heeft op de zaken die het duo behandelt. Haar empathische aard en niet-traditionele aanpak maken van de stage een wederzijdse leerervaring, omdat haar nieuwe onderzoeksmethoden en humane aanpak Filiponi dwingen om buiten zijn comfortzone te treden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 9 seizoenen.