Dystopia seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dystopia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dystopia.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dystopia (Seizoen 1) dateert van 2021.
Dystopia Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dystopia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dystopia seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dystopia Serie Informatie
Dystopia is een Horror-serie uit 2021. met onder meer de acteurs Lola Zackow, Madeleine Martin en Johan Hafezi .
In een verlaten fabriek diep in de bossen bereidt een groep vrienden zich voor op het grootste LARP (Live Action RolePlay) evenement van Scandinavië. Wanneer de groep, ondanks de waarschuwingen van de conciërge, de elektriciteit van de fabriek terug opstart, blijkt dat er bovennatuurlijke krachten in het gebouw aanwezig zijn. Het spel wordt bloedserieus wanneer een reeks mysteries zich ontvouwt en duistere krachten in elk van hen ontwaken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.