ad
  • 141.771 films
  • 6.858 series
  • 20.838 seizoenen
  • 470.005 acteurs
  • 285.266 gebruikers
  • 8.178.957 stemmen
Avatar
 
banner banner
Following, The

The Following seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie The Following? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van The Following.

Het laatste bij ons bekende seizoen van The Following (Seizoen 3) dateert van 2015.

The Following Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van The Following? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over The Following seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

The Following Serie Informatie

The Following is een Misdaad / Mystery-serie uit 2013-2015. Het is geregisseerd door Marcos Siega met onder meer de acteurs Kevin Bacon, Annie Parisse en Shawn Ashmore .

De beruchte seriemoordenaar Joe Carroll is ontsnapt uit de gevangenis en begint opnieuw te moorden, de FBI roept agent Ryan Hardy op om de zaak op te lossen. Hardy was verantwoordelijk voor het vastleggen van Carroll negen jaar geleden. Hardy kent hem beter dan wie dan ook. Maar de Ryan Hardy die Carroll oppakte jaren geleden is niet dezelfde man als vandaag. Hij is zowel fysiek als mentaal veranderd door het vorige nastreven van deze seriemoordenaar.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,04 met in totaal 103 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.