• 9.381.643 stemmen

Run for Your Life

Run for Your Life seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Run for Your Life? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Run for Your Life.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Run for Your Life (Seizoen 3) dateert van 1967.

Run for Your Life Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Run for Your Life? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Run for Your Life seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Run for Your Life Serie Informatie

Run for Your Life is een Drama-serie uit 1965-1968. Geregisseerd door Nicholas Colasanto met onder meer de acteurs en Ben Gazzara .

De succesvolle advocaat Paul Bryan hoort van zijn dokter dat hij door een zeldzame, ongeneeslijke ziekte binnen twee jaar dood zal gaan. Zonder tijd te verspillen begint hij meteen alle dingen te doen waar hij eerder de kans niet voor kreeg. Terwijl hij exotische landen afreist, verandert Paul stapsgewijs in een man die de dood niet vreest en alles behalve tijd heeft.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.