3Below: Tales of Arcadia seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie 3Below: Tales of Arcadia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 3Below: Tales of Arcadia.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 3Below: Tales of Arcadia (Seizoen 2) dateert van 2019.
3Below: Tales of Arcadia Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van 3Below: Tales of Arcadia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 3Below: Tales of Arcadia seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
3Below: Tales of Arcadia Serie Informatie
3Below: Tales of Arcadia is een Animatie / Actie-serie uit 2018-2019. Geregisseerd door Andrew L. Schmidt met onder meer de acteurs Tatiana Maslany, Frank Welker en Cheryl Hines .
Prins Krel en prinses Aja ontvluchten samen met huisdier Luug en lijfwacht Varvatos Vex hun thuisplaneet Akiridion-5, nadat deze overgenomen wordt door de kwaadaardige dictator Val Morando. De broer en zus maken een noodlanding op Aarde en belanden in Arcadia Oaks, Californië. De buitenaardse wezens proberen door te gaan als mensen terwijl ze hun ruimteschip repareren en voor hun gewonde ouders zorgen, koning Fialkov en koningin Coranda. Morando wil ondertussen zijn macht absoluut maken en stuurt een team van intergalactische premiejagers hun kant op.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,90 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.