• 9.397.555 stemmen

Nieuw Zeer

Nieuw Zeer seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Nieuw Zeer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Nieuw Zeer.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Nieuw Zeer (Seizoen 3) dateert van 2024.

Nieuw Zeer Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Nieuw Zeer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Nieuw Zeer seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Nieuw Zeer Serie Informatie

Nieuw Zeer is een Komedie-serie uit 2020-2024. met onder meer de acteurs Bracha van Doesburgh, Anniek Pheifer en Remko Vrijdag .

Scherpe, actuele sketch-serie over hedendaags onbegrip en onvermogen, over de pijnpunten van alledag: van nepnieuws tot zorg, van klimaat tot me too. Een komische serie over de hete hangijzers van nu, waar veel over gepraat en geschreeuwd wordt, maar te weinig om gelachen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,71 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.