Living Undocumented seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Living Undocumented? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Living Undocumented.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Living Undocumented (Seizoen 1) dateert van 2019.
Living Undocumented Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Living Undocumented? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Living Undocumented seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Living Undocumented Serie Informatie
Living Undocumented is een Documentaire-serie uit 2019.
Living Undocumented volgt acht immigrantenfamilies zonder papieren die zich vrijwillig hebben gemeld om hun verhalen te vertellen terwijl ze worden geconfronteerd met mogelijke deportatie. Variërend van schrijnend tot hoopvol, verlichten en humaniseren hun reizen het complexe Amerikaanse immigratiesysteem en verbeelden ze de worstelingen die velen moeten doorstaan in hun zoektocht naar de Amerikaanse droom.