El Juego de las Llaves seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie El Juego de las Llaves? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van El Juego de las Llaves.
Het laatste bij ons bekende seizoen van El Juego de las Llaves (Seizoen 1) dateert van 2019.
El Juego de las Llaves Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van El Juego de las Llaves? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over El Juego de las Llaves seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
El Juego de las Llaves Serie Informatie
El Juego de las Llaves is een Drama / Romantiek-serie uit 2019. Geregisseerd door Javier Colinas met onder meer de acteurs Maite Perroni, Gaby Espino en Humberto Busto .
Mexico-Stad. Een groep vrienden bestaande uit vier koppels, allemaal in een stabiele relatie, wagen zich aan een spel van seksuele ontdekking. Ze besluiten om partners uit te wisselen om zich te bevrijden van de dagelijkse beslommeringen en wat meer pit in hun seksuele leven te brengen. Terwijl elk van hen zo zijn en haar eigen geheime verlangens heeft, krijgt het spel een eigen leven en moeten de stellen de impact van hun beslissingen en hun eigen perspectief op seksualiteit onder ogen zien.