De Smaak van Joël seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Smaak van Joël? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Smaak van Joël.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Smaak van Joël (Seizoen 1) dateert van 2019.
De Smaak van Joël Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Smaak van Joël? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Smaak van Joël seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Smaak van Joël Serie Informatie
De Smaak van Joël is een Documentaire-serie uit 2019.
In “De smaak van Joël” neemt culinair journalist Joël Broekaert je mee in de wereld van kookprocessen. Hij ontrafelt de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Hij neemt je mee naar wetenschappers, chefs en smaakmakers en reist af naar bijzondere plekken in de wereld waar iets unieks te leren valt over het kookproces dat centraal staat.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.