ad
  • 140.006 films
  • 6.695 series
  • 20.297 seizoenen
  • 435.621 acteurs
  • 282.343 gebruikers
  • 8.115.986 stemmen
Avatar
 
banner banner
Mandalorian, The

The Mandalorian seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie The Mandalorian? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van The Mandalorian.

Het laatste bij ons bekende seizoen van The Mandalorian (Seizoen 2) dateert van 2020.

The Mandalorian Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van The Mandalorian? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over The Mandalorian seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

The Mandalorian Serie Informatie

The Mandalorian is een Actie / Sciencefiction-serie uit 2019-2020. Het is geregisseerd door Dave Filoni met onder meer de acteurs en Pedro Pascal .

Het verhaal van The Mandalorian speelt zich zo’n vijf jaar na Star Wars: Return of the Jedi af. Na de verhalen van Jango en Boba Fett verschijnt een andere krijger in het universum van Star Wars na de val van het Galactisch Keizerrijk. We volgen de beproevingen van een eenzame revolverheld, genaamd de Mandalorian, in de buitenste regionen van de Melkweg, ver van de autoriteiten van de Nieuwe Republiek.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,86 met in totaal 236 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.