Nailed It! seizoen 8?
Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Nailed It!? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Nailed It!.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Nailed It! (Seizoen 7) dateert van 2022.
Nailed It! Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Nailed It!? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Nailed It! seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Nailed It! Serie Informatie
Nailed It! is een Spelprogramma-serie uit 2018-2022. met onder meer de acteurs Nicole Byer en Jacques Torres .
In deze realityserie gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken. Deelnemers nemen deel aan twee uitdagingen. De eerste uitdaging heet 'Baker's Choice', waarbij de deelnemers een van de drie bestaande zoetwaren traktaties kiezen en proberen het opnieuw te creëren. De winnaar van deze uitdaging krijgt een speciale prijs en mag een gouden koksmuts dragen. In de tweede uitdaging, 'Nail It or Fail It', hebben deelnemers slechts twee uur om een gecompliceerde cake helemaal opnieuw te maken. Drie juryleden beslissen vervolgens over de winnende taart op basis van presentatie en smaak. De winnaar ontvangt een trofee en de prijs van 10.000 dollar.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,44 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.