RIP seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie RIP? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van RIP.
Het laatste bij ons bekende seizoen van RIP (Seizoen 3) dateert van 1994.
RIP Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van RIP? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over RIP seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
RIP Serie Informatie
RIP is een Komedie-serie uit 1992-1994. met onder meer de acteurs Guido Horckmans, Hilde Heijnen en Chris Cauwenberghs .
R.I.P. gaat over de begrafenisonderneming Vingerhoets. Deze zaak verliest zijn pater familias en baas. De weduwe Victorine Vingerhoets en haar inwonend neefje, Willie Haezevoets, moeten de zaak overnemen en draaiend houden. Willie wordt betutteld als een zoon en heeft geen zin om als begrafenisondernemer door het leven te gaan, omdat hij naarstig op zoek is naar een vrouw. De inbreng van vriend des huizes Raymond van Derre zorgt er vaak voor dat het wel eens misloopt tijdens een begrafenis.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,60 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.